Μαρία Αναστασοπούλου κατά Γιώργου Τσίπρα: «Είναι ντροπή αυτό, καλό θα είναι να ζητήσετε συγγνώμη»

Μαρία Αναστασοπούλου

«Έρχεστε εδώ, μέσα στον ΣΚΑΙ, και μας λέτε για τα τρολς τώρα», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.  

Στο πλατό της εκπομπής «Σήμερα» ήταν καλεσμένος ο βουλευτής Γιώργος Τσίπρας, ο οποίος με την αναφορά του στον ΣΚΑΙ για την υπόθεση Λιγνάδη, έκανε τη Μαρία Αναστασοπούλου να αντιδράσει.

«Επειδή σαν κανάλι κρατήσατε αξιοπρεπή στάση για το ζήτημα, το ίδιο κανάλι που όταν ξεκίνησε η υπόθεση Λιγνάδη μιλούσε για γνωστό σκηνοθέτη συστηματικά μέχρι να αρχίσει να λέει το όνομά του, χθες έγραψε “καταδικάστηκε μόνο για δύο βιασμούς ανηλίκων”. Τίποτα άλλο δεν θέλω να πω», είπε αρχικά ο Γιώργος Τσίπρας.

Η Μαρία Αναστασοπούλου απάντησε: «Εγώ νομίζω ότι κάνετε λάθος ως προς αυτό. Νομίζω ότι έχετε πέσει στην παγίδα, γιατί νομίζω ότι είναι μοντάζ αυτό που έχετε δει στα social media κύριε Τσίπρα. Καλό είναι να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί.

Είναι ντροπή αυτό που λέτε τώρα γιατί δεν το έχετε ψάξει. Είναι μοντάζ, το διαβάσατε κάπου στο twitter κι έρχεστε εδώ, μέσα στον ΣΚΑΙ, και μας λέτε για τα τρολς τώρα. Καλό θα είναι να ζητήσετε συγγνώμη γι’ αυτό που είπατε γιατί δεν γράφτηκε ποτέ».

Ο Γιώργος Τσίπρας ανέφερε στη συνέχεια πως αν είναι έτσι τα πράγματα, τότε το παίρνει πίσω.

Η Μαρία Αναστοπούλου του είπε επίσης: «Είναι τρολ, πάντως. Διαβάζετε τρολς κύριε Τσίπρα και τα χρησιμοποιείται ως επιχειρήματα».