Μαραθώνιος 2019 – Γκελαούζος: Συγκινημένες μάνα και αδερφή από την τεράστια επιτυχία του! video

Κώστας Γκελαούζος

Ο Κώστας Γκελαούζος πέρασε τρίτος το νήμα του τερματισμού στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας κι έγινε ο δεύτερος γρηγορότερος Έλληνας όλων των εποχών στην Αυθεντική διαδρομή.

Μία από τις ομορφότερες στιγμές της αθλητικής του καριέρας έζησε σήμερα ο Κώστας Γκελαούζος, που παρά τα δύσκολα καιρικά φαινόμενα κατάφερε να τερματίσει για τρίτη φορά νικητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και τρίτος στην γενική κατάταξη του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Ο αθλητής του Χρήστου Παπαχρήστου διένυσε την απόσταση σε 2.19.01 κι έγινε ο δεύτερος γρηγορότερος Έλληνας όλων των εποχών στην Αυθεντική διαδρομή, πίσω από τον Νίκο Πολιά, που έχει το 2.17.56 από στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, κι όλα αυτά μόλις περίπου δύο μήνες από τον προηγούμενο μαραθώνιο του Βερολίνου όπου τερμάτισε 2.18 και πέτυχε ατομικό ρεκόρ.

Συγκινημένοι δήλωσαν στην κάμερα του Newsit.gr οι συγγενείς του (μητέρα και αδελφή) που τον περίμεναν στη γραμμή του τερματισμού, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, αφού τον αγκάλιασαν με δάκρυα στα μάτια!

Πηγή: newsit.gr