Μάρα Ζαχαρέα: «Δεν ξέρω τι να σου πω, αγόρι μου, έχω έναν γιο περίπου στην ηλικία σου»

Μάρα Ζαχαρέα

Συγκινημένη Μάρα Ζαχαρέα στη σύνδεση με τον Ανδρέα Αλικανιώτη, τον ήρωα από την τραγωδία στα Τέμπη.

Τον επιζήσαντα από την τραγωδία στα Τέμπη, Ανδρέα Αλικανιώτη που με ηρωική προσπάθεια έσωσε ακόμα δέκα παιδιά μαζί με τον εαυτό του φιλοξένησε η Μάρα Ζαχαρέα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR το βράδυ της Πέμπτης. Μάλιστα, η δημοσιογράφος και άνκοργουμαν δεν έκρυψε την αμηχανία στο καλωσόρισμα του νεαρού επιβαίνοντα του φονικού συρμού.

Ειδικότερα, η Μάρα Ζαχαρέα σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Καλησπέρα, Ανδρέα μου. Αγόρι μου, δεν ξέρω τι να σου πω. Δεν ξέρω τι να σε ρωτήσω. Έχω και γω έναν γιο περίπου στη δική σου ηλικία. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη που μιλάμε μαζί. Πες εσύ ό,τι θέλεις, ό,τι σου βγαίνει από την ψυχή σου. Σε ποιο βαγόνι ήσουν και τι πρόλαβες να συνειδητοποιήσεις».

«Εκείνη την ώρα μιλούσα με φίλους μου, μια και οι γονείς μου βρίσκονταν στην Αθήνα, ώστε κάποιος να έρθει για να με παραλάβει από τον σταθμό και να με πάει στο σπίτι. Τότε, λοιπόν, ήταν η στιγμή που έγινε αυτό το τράνταγμα και το μπαμ! Μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου βρέθηκα να είμαι σε ένα αιωρούμενο βαγόνι, το οποίο το μόνο που το κάλυπτε ήταν η φλόγα τριγύρω και σπινθήρες. Μια εικόνα η οποία με έχει στιγματίσει και δεν μπορώ να την σκέφτομαι» ομολόγησε, μέσα σε όλα, ο Ανδρέας Αλικανιώτης.

«Ανδρέα μου, θέλω να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ για τη συνομιλία που είχαμε. Συγχαρητήρια σε εσένα, συγχαρητήρια και στους γονείς σου για τις αρχές και τις αξίες που σου έχουν δώσει και τον τρόπο που σε έχουν μεγαλώσει. Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ» υπογράμμισε η Μάρα Ζαχαρέα, εμφανώς συγκινημένη στο κλείσιμο της συγκεκριμένης σύνδεσης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR το βράδυ της Πέμπτης.