Μάνος Παπαγιάννης: Συντετριμμένος ο ηθοποιός μετά τη δολοφονία στην καφετέριά του

Μάνος Παπαγιάννης

Η πρώτη αντίδραση του ηθοποιού μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση που έγινε στην επιχείρησή του.

Σε σοκ βρίσκεται ο Μάνος Παπαγιάννης μετά τη δολοφονία θαμώνα μέσα στην καφετέρια του στο Περιστέρι. Νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, 24.07.2019, στην καφετέρια που διατηρεί ο γνωστός ηθοποιός μαζί με την σύζυγό του Αγγελική Δαλιάνη, ένας άνδρας πυροβόλησε στο κεφάλι έναν άλλο άνδρα. Δράστης και θύμα φέρονταν να κάθονται μαζί στο ίδιο τραπέζι. όταν ο δράστης πυροβόλησε τρεις φορές τον νεαρό άνδρα στην καφετέρια.

«Ο κος Παπαγιάννης είναι σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη, πλην όμως, αμέσως έφτασε στο σημείο, διαχειρίστηκε με πολύ ψυχραιμία και σύνεση το περιστατικό, ήταν στο πλευρό των συνεργατών του, συνεργάστηκε με τις Αρχές που διεξάγουν έρευνα για την υπόθεση. Σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη, δυστυχώς είναι δυσάρεστες ειδήσεις αυτές, αλλά όπως ξέρετε είναι μια καθημερινότητα όπως έχουν γίνει τα πράγματα, έχει αυξηθεί κατά πολύ η εγκληματικότητα στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό», δήλωσε η συνήγορος του ηθοποιούς, Γιάννα Παναγοπούλου, στην εκπομπή Καλοκαίρι #not και την Ειρήνη Αρβανίτη.

Στο σημείο που διατηρεί την επιχείρησή του ο Μάνος Παπαγιάννης έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας και διεξάγουν έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες.