Μάνος Δασκαλάκης: «Του είπα σίγουρα έχουν περάσει σκέψεις από το μυαλό σου και μου λέει εννοείται»

Μάνος Δασκαλάκης

Μάνος Δασκαλάκης: όσα είπε φίλος του για τη σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Τηλεφωνική επικοινωνία με φίλο που έχει ο Μάνος Δασκαλάκης υπήρξε με την εκπομπή Super Κατερίνα κι αποκάλυψε το πως ήταν η σχέση του με τη σύζυγό του, σύμφωνα με όσα έζησε ο ίδιος κοντά τους.

«Του στέλνω μηνύματα και μου απάντησε σήμερα ότι δεν είναι σε φάση να μιλήσει. Ήταν πολύ πεσμένος και δεν ήξερε λίγο τι του γίνεται. Και ήταν πολύ υποστηρικτικός και του λέω: Σίγουρα σου έχουν περάσει σκέψεις από το μυαλό, εννοείται αλλά εγώ επιμένω ότι η Ρούλα ήτανε… Πρόσεχε τα παιδιά και τα λοιπά. Πέρα από το ότι εγώ με τον Μάνο κρατούσαμε επαφή και παίζαμε κιθάρα. Βρισκόμουν συχνά πυκνά σπίτι τους.

Και έβλεπα τη Ρούλα όντως να αγαπά τα παιδιά κι εγώ έπαιζα με την Τζωρτζίνα και την Ίριδα, την κράτησα ημερών στα χέρια μου. Ο Μάνος ότι ήθελε της το παρείχε, καινούρια τάμπλετ, κινητά, τηλεόραση κ.ά… Ήξερα ότι υπήρχαν κάποιες εντάσεις κι ότι ήθελε να πάρει διαζύγιο γιατί ακούγεται ότι η Ρούλα ήθελε να χωρίσει κι ότι την ξυλοκοπούσε… Δεν ξέρω αν ισχύουν αλλά ήξερα ότι ο Μάνος ήθελε να χωρίσει. Είχε κουραστεί… Δεν ξέρω τι γινόταν μέσα στο κινητό του. Αν είχε άλλη σχέση θα φανούν από το ανθρωποκτονιών.

Δεν ξέρω αν έκανε και ότι έκανε αλλά η Ρούλα σε εμένα ούτε να τη δω να κλάψει, ούτε τίποτα… Δεν εξωτερικεύει τα συναισθήματα. Δηλαδή και στη χαρά δεν είναι άτομο που ούτε θα γελάσει με όλη του την καρδιά. Ήταν λίγο περίεργη».