Μάνος Δασκαλάκης: Σπάει τη σιωπή του για την «κατηγορούμενη» Ρούλα Πισπιρίγκου

Μάνος Δασκαλάκης

"Δεν έχω να κρύψω κάτι" ξεκαθαρίζει ο Μάνος Δασκαλάκης.

Δύο εικοσιτετράωρα μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης έσπασε για πρώτη φορά τη σιωπή του μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου το βράδυ της Παρασκευής 1 Απριλίου.

Ειδικότερα, μιλώντας στη δημοσιογράφο Λίλιαν Σουρλή, ο Μάνος Δασκαλάκης θέλησε με αυτή του την κίνηση να σταματήσει τη φημολογία πως είναι άφαντος ή εξαφανισμένος, όπως ακούγεται. Ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων παιδιών στην Πάτρα θέλει να τοποθετηθεί σε όσες απορίες έχουν δημιουργηθεί στο Πανελλήνιο  μετά από όσα είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου του ΑΝΤ1, ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη περιέγραψε στον ΑΝΤ1 έναν άνθρωπο σοκαρισμένο με τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών καθώς και ιδιαίτερα αδύναμο να διαχειριστεί τον χαμό των παιδιών του και ειδικά όσων έρχονται στο φως για την μικρή Τζωρτζίνα, που ήταν και η αδυναμία του.

«Θέλω να σας τονίσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου. Όσον αφορά την κατηγορούμενη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω απολύτως καμία δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μάνος Δασκαλάκης στη Λίλιαν Σουρλή και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.