Μανωλίδου, Μπεκατώρου, Συνατσάκη συναντιούνται απόψε στο Masterchef!

Τι περιλαμβάνει το αποψινό τηλεοπτικό μενού;

22:00 ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΣΤΟΡΓΗΣ – STAR

Η ταινία εστιάζει στο ανατρεπτικό και συναρπαστικό ταξίδι ενός άστεγου έφηβου, που βρίσκει σπίτι, αγάπη, οικογένεια και καταφέρνει να αναδειχθεί σε αστέρι του μπέιζμπολ.

O Μάικλ Όχερ γνωρίζει λίγα πράγματα για την οικογένεια του. Ακόμα λιγότερα γνωρίζει για τα σπορ. Αυτό, που ξέρει καλύτερα ο άστεγος νεαρός, είναι οι δρόμοι και τα σκοτεινά σοκάκια του Μέμφις.

Η καλοαναθρεμμένη Λι – Αν Τουόχι ξέρει ελάχιστα για τον κόσμο του Μάικλ. Ωστόσο όταν εκείνη και ο νεαρός συναντιούνται, εκείνος βρίσκει ένα σπίτι και η οικογένεια Τουόχι όμως βρίσκει κάποιον, που της αλλάζει τη ζωή: έναν νέο αγαπημένο γιο και αδελφό. Ο εύσωμος και περιθωριακό νεαρός με τη βοήθεια και την υποστήριξη της νέας του οικογένειας και ιδίως της Λι – Αν κατορθώνει να ξεπεράσει τα προβλήματα του και να αναδειχθεί στο νέο αστέρι του αμερικανικού ποδοσφαίρου…

22:30 MASTERCHEF – MEGA

Επεισόδιο 51: Μπλε και Κόκκινη Ομάδα μαγειρεύουν χωρίς να γνωρίζουν ποιοι θα τους κρίνουν. Πρέπει να φτιάξουν το ίδιο απαιτητικό μενού για τρεις κυρίες που τις συνδέει η ίδια τηλεοπτική ιστορία! Η εμφάνισή τους στην Κουζίνα του Masterchef είναι μια μεγάλη έκπληξη για τους διαγωνιζόμενους! Η Ευγενία Μανωλίδου και η Μαρία Μπεκατώρου, θα συναντηθούν με τη Μαίρη Συνατσάκη και θα αλλάξουν ρόλους. Θα γίνουν κριτές και θα βαθμολογήσουν τους παίκτες σε μια ομαδική δοκιμασία, αφού πρώτα γευτούν τις δημιουργίες τους.

23:30 THE KILLING – MEGA

6η ΗΜΕΡΑ ΕΡΕΥΝΑΣ
Τα προβλήματα για τον Χάρτμαν δεν έχουν τέλος. Αυτή τη φορά αποκαλύπτεται ότι κάποιος στο τμήμα του προσπάθησε να κρύψει σημαντικά στοιχεία της υπόθεσης δολοφονίας της Νένα. Ποιός όμως βρίσκεται πίσω από την συγκάλυψη και γιατί; Η Σάρα και ο Γιαν συνεχίζουν τις έρευνες, ενώ παράλληλα χάος επικρατεί στην προσωπική ζωή της Σάρα. Την ώρα που οι γονείς της Νένα ετοιμάζονται να θάψουν το παιδί τους, ο Τάις μαθαίνει συγκλονιστικές πληροφορίες…

00:15 ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ – ΑΝΤ1

Ένα Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο είναι λίγο. Τα δύο βράδια το έχουμε ξαναδεί, γι αυτό αποφασίσαμε αυτή τη σεζόν να περνάμε μαζί του 3 φορές την εβδομάδα! Όσα δεν μάθαμε πέρσι, όσα δεν είδαμε κι όσα δεν ακούσαμε, βγαίνουν φέτος το Βράδυ και ρίχνουν φως με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο στις πιο ζουμερές αποκαλύψεις. Ακόμα αγαπημένοι celebrities, ταλαντούχοι καλλιτέχνες, πρόσωπα της επικαιρότητας σχολιάζουν, εξομολογούνται και μιλάνε για τα πάντα.

Διαβάστε ακόμα:

Πόσοι ψήφισαν φέτος στον ελληνικό τελικο της Eurovision;