Μακελειό στη Γλυφάδα: Τι αποκαλύπτει οικογενειακός φίλος της νεκρής ιδιοκτήτριας;

Tlive

"Αυτό που συνέβη σήμερα ξεπερνά και τη μυθική κόλαση. Η Μαρία Καρνέση βοηθούσε τον κόσμο και δεν είχε καμία προβολή στα Μέσα".

Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση που ήρθε το πρωί της Δευτέρας (12/2) από τη Γλυφάδα και αφορά στο μακελειό που προκάλεσε σε ναυτιλιακή εταιρεία ένας πρώην εργαζόμενος, ο οποίος εισέβαλε στα γραφεία ένοπλος και σκόρπισε τον θάνατο.

Θύματα της αιματηρής επίθεσης ήταν η ιδιοκτήτρια, Μαρία Καρνέση, ο σύζυγος της αδελφής της, Αντώνης Βλασσάκης κι ένας πρώην καπετάνιος, ενώ ο δράστης αμέσως μετά κατέβηκε στο υπόγειο του κτηρίου, όπου και αυτοκτόνησε.

Στο T-live μίλησε στενός οικογενειακός φίλος και γιατρός της οικογένειας Καρνέση, ο οποίος αναφέρθηκε στο έργο και στην προσφορά της ιδιοκτήτριας της ναυτιλιακής που βρήκε τραγικό θάνατο από τον 70χρονο πρώην εργαζόμενο, αιγυπτιακής καταγωγής.

Ο κύριος Στέλιος Γραμματικάκης δήλωσε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου:

«Αυτό που συνέβη σήμερα ξεπερνά και τη μυθική κόλαση. Δύο εξέχοντες άνθρωποι της Γλυφάδας που είχαν τέτοια ταπεινότητα και δεν είχαν αντιθέσεις, βρήκαν τραγικό θάνατο. Η Μαρία Καρνέση βοηθούσε τον κόσμο και δεν είχε καμία προβολή στα Μέσα. Ο Αντώνης Βλασσάκης κρατούσε την εταιρία.

Η Μαρία Καρνέση είχε αναλάβει την οικονομική διαχείριση της εταιρίας. Ο σύζυγος της αδελφής της ήταν ο τεχνικός σύμβουλος που ασχολούταν μόνο με τα καράβια και τις βλάβες. Ζούσαν πολύ αρμονικά και δεν προκαλούσαν κανέναν. Δεν κυκλοφορούσαν με φύλακες. Το κτήριο ήταν ασφαλισμένο καλά. Κι εγώ που ήμουν γνωστός, έπαιρνα τηλέφωνο για να μπω μέσα».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο οικογενειακός φίλος του θύματος χαρακτήρισε την άτυχη Μαρία Καρνέση ως μία γυναίκα χαμηλών τόνων που κύριο μέλημά της ήταν να προσφέρει έργο για την εταιρεία και τους εργαζομένους της.