Μαίρη Συνατσάκη: “Δεν έχω πληρωθεί από το Master Chef”!

“Το συγκεκριμένο ζήτημα είναι πάρα πολύ λεπτό και δεν έχω την απαραίτητη πληροφόρηση..."

Στο τηλεοπτικό περιοδικό «7Μέρες TV» μίλησε η παρουσιάστρια του Master Chef αποκαλύπτοντας πως αν και η εκπομπή είναι ήδη στον αέρα δεν έχει πληρωθεί ακόμα. Κάτι το οποίο είναι -πλέον- λογικό, ωστόσο, γνωρίζοντας την παρούσα οικονομική δυσκολία που περνούν τα κανάλια, μπορεί να αποδειχθεί ανησυχητικό…Ειδικά με το συγκεκριμένο show ακόμα δεν υπάρχει πληροφόρηση για το πότε θα γίνει ο τελικός.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος την ρώτησε αν ανησυχεί μήπως τελικά δεν πληρωθεί και εκείνη απάντησε: , δεν ξέρω τι πρόκειται να γίνει. Περιμένω απλώς τις εξελίξεις, όπως και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι. Δουλέψαμε πολλοί άνθρωποι για πολύ καιρό και η οικονομική κατάσταση που επικρατεί δεν μας επιτρέπει να αμειφθούμε για ο,τι κάναμε. Και εγώ δεν είμαι εξαίρεση σε αυτό.

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρεία παραγωγής είναι γνωστά και προσπαθεί να τα λύσει. Δεν νομίζω ότι θέλει κανείς να μείνουν έτσι τα πράγματα. Για αυτό και εγώ κρατάω χαμηλούς τόνους, προσπαθώ να δείχνω κατανόηση, να ακούω όλες τις πλευρές και να βάζω τα πράγματα στο πλαίσιο αυτού που ζούμε καθημερινά όλοι μας. Με τον τελικό δεν ξέρω τι θα γίνει, ούτε με έχουν ανακοινώσει κάτι”.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Κωστόπουλος πέταξε το νερό στην Συνατσάκη! Απίστευτο βίντεο!

Μ. Συνατσάκη: Μας συστήνει την δίδυμη αδελφή της! Δείτε φωτογραφίες!