Μαίρη Παναγάκου: Αυτοκτόνησε ο γιος της γνωστής μαγείρισσας – Το δημόσιο μήνυμα της ίδιας

Μαίρη Παναγάκου

Ο 43χρονος φέρεται πως έδωσε τέλος στη ζωή του όταν αυτοπυροβολήθηκε με πιστόλι στον κρόταφο.

Την τελευταία του πνοή άφησε ο γιος της γνωστής τηλεμαγείρισσας Μαίρης Παναγάκου, με τον θάνατό του να αποδίδεται σε αυτοκτονία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 43χρονος Αντώνης Παναγάκος αυτοπυροβολήθηκε με πιστόλι στον κρόταφο λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας 13/2. Η τοπική κοινωνία της Μάνης έχει συγκλονιστεί, αφού ο αυτόχειρας ήταν ιδιοκτήτης ξενώνα και καφέ στην περιοχή.

Λίγες ώρες πριν την τραγική πράξη, ο ίδιος είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «7 χρόνια γεμάτα πόλεμο, μίσος, έχθρα, κακία και μηνύσεις… άντεξα γιατί εσείς όλοι που τα κάνατε και τα προκαλέσατε αυτά είστε απλά για να γελάω μαζί σας».

Η δικηγόρος της οικογένειας, Τασούλα Τσιφιλιτάκου, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και έκανε λόγο για έντονη ψυχολογική πίεση και «πόλεμο» που δεχόταν από πολλές πλευρές τα τελευταία χρόνια.

«Είχε κουραστεί πάρα πολύ από έναν ανηλεή πόλεμο που δεχόταν από συγχωριανούς του. Υπήρχαν αντιδικίες. Ο Αντώνης ήταν ένας άνθρωπος που προσέφερε σπουδαίο έργο στο χωριό. Έτρεχε για όλους. Κατηγορήθηκε κάποια στιγμή ότι έκλεβε τα λάδια από τα καντήλια. Μπορείτε να το διανοηθείτε;» ανέφερε μεταξύ άλλων η κυρία Τσιφιλιτάκου.

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του θανάτου του γιου της, η Μαίρη Παναγάκου έκανε μία σπαρακτική ανάρτηση στο Facebook, όπου έγραψε:

«Δεν του ταιριάζουν συλλυπητήρια. Καλό ταξίδι, αγάπη μου, σε έναν κόσμο καλύτερο, ήρεμο, αξιοπρεπή και κοντά στον Θεό που λάτρευες. Ξερίζωσες την καρδιά μου και την πήρες μαζί σου, άγγελέ μου. Ντένη μου, ποιον θα αγκαλιάζω, ποιον θα φιλάω, ποιος θα με πειράζει; Ποιος θα μου λύνει όλα τα προβλήματα; Ποιος θα είναι δίπλα μου, κοντά μου, αγκαλιά μου; Γιατί για αυτούς τους τενεκέδες, το … τον άχρηστο και το σκουλήκι τον … έχασες τη ζωή σου;»

Φως στα ακριβή αίτια της υπόθεσης αναμένεται να ρίξουν αφενός η νεκροψία-νεκροτομή, αφετέρου η έρευνα των Αστυνομικών Αρχών.