Μαίρη Μπάρκουλη: «Είμαι στο νοσοκομείο, δυστυχώς έχουν γίνει πολλά αυτές τις μέρες»

Μαίρη Μπάρκουλη

Όσα είπε η Μαίρη Μπάρκουλη που νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες.

Στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε η Μαίρη Μπάρκουλη, το πρωί της Τετάρτης, από το νοσοκομείο όπου και βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα. Η χήρα του αείμνηστου ηθοποιού μίλησε για τους λόγους που την οδήγησαν εσπευσμένα σε αυτή τη νοσηλεία.

Ειδικότερα, η Μαίρη Μπάρκουλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι στο νοσοκομείο, δυστυχώς έχουν γίνει πολλά αυτές τις μέρες. Όταν ένας άνθρωπος πονάει πολύ και περνάει όσα έχω περάσει εγώ, όλα αυτά κάπου ξεσπάνε. Ήρθε ο καιρός να αρρωστήσω και γω. Είχα πολλές έκτακτες συστολές στην καρδιά».

«Πήγα στον καρδιολόγο μου και μου είπε προ εμφράγματος για κάποιο λόγο. Ανακαλύψαμε ότι έχω ένα αυτοάνοσο νόσημα που μου έχει δημιουργήσει βρογχοκήλη και όζο. Αυτό συνδέεται με τα λεμφοκύτταρα και συνήθως κάνει κακοήθειες. Θα το δούμε ξανά σε δυο μήνες» συμπλήρωσε η κα. Μπάρκουλη στον Γιάννη Πουλόπουλο και στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha. «Μου είπαν, «σταμάτα και μην περπατάς καθόλου γιατί υπάρχει μια αρτηρία που είναι έτοιμη να σπάσει»! Μπήκα λοιπόν μέσα για να μου κάνουν στεφανιογραφία και αν μου βάλουν στεντ. Όλα αυτά είναι από το στρες και τη στεναχώρια γιατί έχασα ανθρώπους στη ζωή μου… Έχασα την αρχή και το τέλος μου…».

«Ο Νίκος είναι χάλια, κλαίει και του έχω απαγορέψει να έρθει να με δει. Σε όλα αυτά ήμουν μόνη μου και τώρα επιμένει να έρθει να με δει αλλά δεν θέλω να τον πληγώσω. Για αυτό και δεν ήθελα να έρθει να με δει στο νοσοκομείο» κατέληξε η Μαίρη Μπάρκουλη στη Super Κατερίνα.