Μαίρη Χρονοπούλου – Συγκινούν στο αντίο η Ρίκα Διαλυνά και η Μαρία Αλιφέρη: «Δεν φοβήθηκε τον θάνατο»

Μαίρη Χρονοπούλου

"Ήταν μια λεβέντισσα" δήλωσε η Μαρία Αλιφέρη για την Μαίρη Χρονοπούλου.

Ρίγη συγκίνησης τόσο στον καλλιτεχνικό όσο και ευρύτερα τον κοινωνικό χώρο σκόρπισε η είδηση πως η Μαίρη Χρονοπούλου δεν είναι πια κοντά μας. Η μεγάλη σταρ του κινηματογράφου άφησε την τελευταία της πνοή το μεσημέρι της Παρασκευής βυθίζοντας σε πένθος βαρύ όλους όσους την αγάπησαν και την αγαπούν ακόμα.

Μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Κατερίνα Παναγοπούλου, το βράδυ του Σαββάτου, δυο αγαπημένες της φίλες και συνάδελφοι θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο. Το ύστατο χαίρε στη δική της Μαίρη, στη Μαίρη Χρονοπούλου.

«Ήταν μια λεβέντισσα. Δεν φοβήθηκε ούτε τη ζωή ούτε τον θάνατο. Έζησε όπως ήθελε» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Ιωαννίδου για την σημαντική απώλεια της καλής της συναδέλφου, Μαίρη Χρονοπούλου που απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών.

Με τη σειρά της, μέσα από το αφιέρωμα που παρουσίασαν τα MEGA Γεγονότα με την Κατερίνα Παναγοπούλου το βράδυ του Σαββάτου, η Ρίκα Διαλυνά θέλησε να εκφράσει την δική της σκέψη για το φευγιό αυτό της  μεγάλης σταρ του ελληνικού κινηματογράφου.

«Ήταν μοναδική γιατί είχε πολλά χαρίσματα, πάρα πολλά χαρίσματα. Τραγουδούσε, χόρευε με προσωπικότητα και κέφι. Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν η σούπερ σταρ της Ελλάδος».