Μάγδα Τσέγκου: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια για τον 14χρονο ανιψιό της

Μάγδα Τσέγκου

"Σ’ αγαπώ πολύ Θεία μου... μου έλεγε κάθε φορά πριν κλείσουμε το τηλέφωνο πάντα. Έτσι κλείσαμε προχθές που με πήρε για την γιορτή μου να μου ευχηθεί", γράφει η Μάγδα Τσέγκου.

Βαρύτατο το πένθος για την Μάγδα Τσέγκου και την οικογένειά της. Ο 14χρονος ανιψιός της έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, πριν από λίγες μέρες, σκορπίζοντας θλίψη στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια βρίσκεται αυτές τις δύσκολες ώρες στο πλάι της οικογένειας, καθώς ο πόνος είναι ανείπωτος. Πριν από λίγο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μάγδα Τσέγκου ανάρτησε μια φωτογραφία του 14χρονου παιδιού και έγραψε ένα κείμενο. Τα λόγια της ραγίζουν καρδιές.

Το κείμενο που έγραψε η Μάγδα Τσέγκου

Αυτό ήταν το παιδάκι μας, το παλικαράκι μας, το ευγενικό μας, το καλόκαρδο μας, το σοβαρό μας, το σεμνό μας, το υπέροχο μας, η ψυχούλα μας ο Άγγελος μας.

«Σ’ αγαπώ πολύ Θεία μου» μου έλεγε κάθε φορά πριν κλείσουμε το τηλέφωνο πάντα.
Έτσι κλείσαμε προχθές που με πήρε για την γιορτή μου να μου ευχηθεί.
Στις 22 με πήρε να μου ευχηθεί, στις 24 έφυγε το παιδάκι μας το καλό.
Σήμερα θα μου ερχόταν τα διδυμάκια μου, τα παιδάκια μου στην Αθήνα με την Μελινούλα μας να κάναμε διακοπές όπως κάθε χρόνο οι τρεις μας, να πάμε παντού.
Δεχτήκαμε πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματα, να είστε καλά για τις ευχές μας, για τα λόγια σας τα τρυφερά, για το παιδάκι μας που του ανάψατε κεράκι και τον έχετε στη σκέψη σας. Η οικογένεια μας σας ευχαριστεί πάρα πολύ.

Αυτός ήταν ο Αγγελός μας.