Μαχαίρωμα με πρωταγωνιστή γνωστό τράπερ – Ποιος είναι ο Thug Slime

Thug Slime

H αιματηρή συμπλοκή σε καφετέρια επί της οδού Λένορμαν στον Κολωνό, στέλνει δύο άτομα τραυματισμένα σε νοσοκομείο και τον ανερχόμενο τράπερ στα κρατητήρια της αστυνομίας

Ο νεαρός Thug Slime κατηγορείται για την επίθεση σε έναν πατέρα τριών παιδιών μαζί με άλλα τρία άτομα, που το μεσημέρι πήραν τον δρόμο για τον εισαγγελέα.

Οι αποκαλυπτικές μαρτυρίες στο LIVE NEWS μαζί με τα βίντεο και τα τραγούδια που αποδείχθηκαν προφητικά, δίνουν από χθες το βράδυ τροφή για σχόλια και συζητήσεις.

«Μπήκανε τρία άτομα μέσα στον χώρο, πιάσανε έναν υπάλληλο και τον μαχαίρωσαν. Υπάλληλος είναι αυτός που μαχαιρώθηκε και είναι στο νοσοκομείο, δουλεύει δύο χρόνια στο μαγαζί, ποτέ δεν έχει κάνει φασαρίες καβγάδες και τα σχετικά, ούτε έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Είναι 32 χρονών με τρία παιδιά οικογενειάρχης και δουλεύει το παιδί από το πρωί μέχρι το βράδυ», σημειώνει αυτόπτης μάρτυρας.

O 25χρονος τράπερ κατηγορείται ότι μπήκε στο κατάστημα και κατευθύνθηκε με τα άτομα που τον συνόδευαν στον άτυχο πατέρα. Μάλιστα, μπροστά στο επεισόδιο ήταν και ένα 10χρονο παιδί, που ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν ήταν γιος του τραυματία.

Στο επεισόδιο, εκτός από τον υπάλληλο, φέρεται να τραυματίστηκε και ένα από τα άτομα που συνόδευαν τον μουσικό.

«Το μόνο που βλέπω στο βίντεο είναι ότι τον φωνάζουν έξω, τον φωνάζει ένας έξω, βλέπει άλλα δύο άτομα και ξαναμπαίνει μέσα στο μαγαζί, λογικά πρέπει να φοβήθηκε. Μπαίνουν οι άλλοι δύο στο μαγαζί, τον κρατάει ο ένας και οι άλλοι δύο τον μαχαιρώνουν. Τα παιδιά αυτά πρώτη φορά πήγαν στο μαγαζί, δεν τα έχω ξαναδεί».

Ο τράπερ είχε ανεβάσει βίντεο στο Tik Tok πριν από λίγο διάστημα, μέσα από το οποίο εξηγούσε με τον δικό του τρόπο γιατί κυκλοφορεί οπλισμένος.

Οι συνειρμοί μετά την επίθεση είναι εύλογοι και διαδοχικοί. Τόσο για το μαχαίρι που φέρεται να κρατούσε, όσο και για τους στίχους τραγουδιών του, που είχαν προκαλέσει συζητήσεις.

Ο τράπερ που από την πρώτη στιγμή αρνείται κάθε ανάμειξη στην επίθεση, ζήτησε να μιλήσει με τον δικηγόρο του. Υποστηρίζει πως απλά έτυχε να βρίσκεται στο κατάστημα, χωρίς, όπως διαρρέει το περιβάλλον του, να εμπλέκεται σε κανέναν από τους δύο τραυματισμούς.

Ποιος είναι ο Thug Slime

O Thug Slime γεννήθηκε το 1996 στη Σόφια, με τη μητέρα του να είναι από τη Βουλγαρία και τον πατέρα του από τη Νιγηρία. Στην Ελλάδα και στα Σεπόλια μετακόμισαν το 2005 και ο ίδιος βρέθηκε στο ίδιο σχολείο με τα αδέρφια Αντετοκούμπο.

Τον Απρίλιο του 2019, έκανε το πρώτο του βίντεο κλιπ με ορισμένα τραγούδια του να συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές στο Youtube.

O Thug Slime δηλώνει θύμα παρεξήγησης και επιμένει πως η προσαγωγή του από αστυνομικούς είναι άδικη.

Στους 4 κατηγορουμένους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της βαριάς σωματικής βλάβης από κοινού, της συνέργειας στο παραπάνω αδίκημα και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας. Οι τέσσερις κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο προκειμένου να δικαστούν.

Πηγή: Mega – Live News