Μ. Βαρδινογιάννη: Στην παρουσίαση του PLAYMOBIL play & give για την υποστήριξη της «Ελπίδας»

Η PLAYMOBIL Hellas παρουσίασε το πρώτο πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, το PLAYMOBIL play & give, στο αμφιθέατρο της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

 Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και ο κύριος Γιώργος Παγώνης, Γενικός Διευθύντης της PLAYMOBIL Hellas.

Πρόκειται για μια νέα πρωτοποριακή ενέργεια για την PLAYMOBIL διεθνώς, η οποία αναδεικνύει στην πράξη την αλληλεγγύη της στα άρρωστα παιδιά που χρειάζονται τη στήριξή μας αυτή τη δύσκολη περίοδο. Το PLAYMOBIL play & give εγκαινιάζεται φέτος και μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τη δημιουργία της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, το νέο έργο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».

Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», χαιρέτισε τη Συνέντευξη Τύπου λέγοντας μεταξύ άλλων: «Η συνεργασία ανάμεσα στην «ΕΛΠΙΔΑ» και την κορυφαία εταιρεία στον χώρο του παιχνιδιού την PLAYMOBIL έχει ως στόχο, όχι μόνο ν’αγκαλιάσει τα παιδιά με καρκίνο και να στηρίξει τον αγώνα μας, αλλά και να ευαισθητοποιήσει όλα τα παιδιά της χώρας μας με όχημα το παιχνίδι. Τα παιδιά είναι η βάση και το αύριο της κοινωνίας μας. Και το στοίχημα που εμείς οι μεγάλοι πρέπει να κερδίσουμε είναι να μεγαλώσουμε πολίτες κοινωνικά ευαίσθητους και αλληλέγγυους. Είναι πραγματικά πολύ αισιόδοξο το ότι προς αυτή την κατεύθυνση, και μάλιστα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή για την πατρίδα μας, κινείται η πρωτοβουλία της PLAYMOBIL».

Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE