Μ. Ορφανού: Λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Δύσκολες ώρες πέρασε η Μίνα Ορφανού, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από μια λιποθυμία που είχε πάνω στη σκηνή.

Η ηθοποιός τις αισθήσεις της και λιποθύμησε προκαλώντας την αγωνία των συνεργατών της στην παράσταση “Η μαμά είπε μη” που πρωταγωνιστεί.

Η ηθοποιός, μιλώντας στην κάμερα του “Μελέτησέ το” δήλωσε: “Λιποθύμησα πάνω στην παράσταση την ώρα που έπαιζα. Δεν θυμάμαι τίποτ’ άλλο! Πριν ήμουν με πυρετό. Είχα φτάσει στο 38, και έπαιρνα αντιπυρετικά για να μπορώ να παίξω. Γενικά με εξάντλησε τόσο, που πάνω στη σκηνή, έπεσα και ντρέπομαι πάρα πολύ γι΄ αυτό που έγινε. Είχα ζαλάδες, είχα πυρετό, ήπια αρκετά φάρμακα διαφορετικού τύπου και βιταμίνες. Με το να μην τρώω δυο μέρες, μάλλον έπαθα εξάντληση. Αυτό μου είπαν οι γιατροί!”

Τι της προκάλεσε όμως την εξάντληση;

“Δεν κάνω δίαιτα. Απλά έχω το ανισόρροπο μυαλό μιας γυναίκας που θέλει να είναι αδύνατη. Κακό πράγμα. Όποια γυναίκα με ακούει και κάνει εξαντλητικές δίαιτες, να σταματήσει. Θα αλλάξω τροπάρι. Ήταν καθαρά δική μου αμέλεια. Σήμερα έτυχε να είμαι με κόσμο. Αν τύχει όμως να μην είναι κανένας;”

Τέλος, ιδιαίτερα στενοχωρημένη για το περιστατικό ζήτησε “συγνώμη” στους συνεργάτες και τους θεατές της παράστασης:

“Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο που ήρθε και δεν ολοκληρώθηκε η παράσταση. Να έρθουν αύριο. Χωρίς βέβαια να πληρώσουν κάτι. Ζητάω χίλια συγγνώμη και από τους συναδέλφους και από το σκηνοθέτη μου. Δεν ήταν κάτι που μπορούσα να ελέγξω. Σωριάστηκα! Χτύπησα στο κεφάλι μου με το πέσιμο, και είναι ο,τι χειρότερο να παίζεις live και να σου τύχει κάτι τέτοιο”.

Δείτε το βίντεο στο TLIFE!