Μ. Ντενίση: Μιλάει ανοιχτά για τις φήμες που την θέλουν να πάσχει από Πάρκινσον!

Η Μιμή Ντενίση το τελευταίο διάστημα ζει μόνιμα στην Κύπρο καθώς πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτική σειρά του νησιού. Μιλώντας στο περιοδικό “Life” και στον Πιερή Παναγή περιγράφει την ζωή της μακριά από την κόρη της, αναφέρεται στην καριέρα της, τις αποτυχίες, απαντά στις φήμες που τη θέλουν να πάσχει από Πάρκινσον αλλά και στα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου.

Κάνοντας ένα Google search δίπλα στο όνομά σας βγάζει τη λέξη Parkinson. Να τολμήσω να ρωτήσω αν ισχύει κάτι τέτοιο;

Πρόκειται για μια ανήθικη φήμη που βγήκε τότε που είχα πέσει από τη σκάλα. Φορούσα τακούνι στιλέτο και ένα μακρύ παλτό, μιλούσα στο τηλέφωνο, μπήκε το τακούνι στο στρίφωμα και έπεσα από τη μαρμάρινη σκάλα. Ευτυχώς επειδή έχω πολλά μαλλιά και φορούσα γούνα με προστάτευσαν και δεν έπαθα κάτι χειρότερο. Για 15 μέρες ζαλιζόμουν, το κεφάλι μου είχε φύγει από τη θέση του και έτρεμε και αυτό έγινε μυθιστόρημα. Το έκαναν όμως για να σταματήσουν μια δουλειά που είχα για την τηλεόραση.

Το Αλ Τσαντίρι το παρακολουθείτε; Σας μεταφέρουν τις αναφορές του Λαζόπουλου;

Δεν τον παρακολουθώ γιατί δεν με διασκεδάζει αυτό το χιούμορ. Ο Λαζόπουλος μου άρεσε όταν έκανε τους Μήτσους. Αυτό που κάνει τώρα είναι μονότονο. Λέει τα ίδια και τα ίδια. Όχι μόνο για μένα, για όλους. Δεν τον γνωρίζω λοιπόν και δεν έχω ασχοληθεί μαζί του. Εγώ έχω ασχοληθεί με την Ολυμπία Δουκάκη και με τον Ian McKellen. 

Διαβάστε ΕΔΩ όλη τη συνέντευξη…