Μ. Μπακοδήμου: “Στα παιδιά μου έχω μιλήσει για το σεξ από τότε που ήταν 5 χρονών”

Αν αναζητήσεις την Μαρία Μπακοδήμου θα την βρεις πια χαμένη μέσα σε υφάσματα, πατρόν και βελόνες αφού η ενασχόλησή της με την σχεδίαση ρούχων έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς της. Φυσικά, αναπόσπαστο κομμάτι της είναι και το “ΦΜ live”.

 Για όλα αυτά αλλά και για τα παιδιά της, το ενδεχόμενο ενός γάμου, την σχέση της με τον Φώτη μιλάει η όμορφη παρουσιάστρια στο Down Town Κύπρου και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Ποιο είναι το πιο ακριβό και ποιο το πιο φθηνό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου;

Έχω αγοράσει υπέροχα πράγματα από τα παζάρια! Από ένα παζάρι στο Παρίσι είχα αγοράσει μια ολομέταξη κινέζικη ρόμπα, που φοριέται και από τις δύο πλευρές, η οποία μου στοίχισε μόλις 10 ευρώ. Από ένα πανηγύρι στη Ζάκυνθο αγόρασα μια καταπληκτική τουνίκ, κεντημένη με κοράλλια, την οποία φοράω κάθε καλοκαίρι. Το πιο ακριβό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μου είναι ένα παλτό Chanel.

Δουλεύετε με τον Φώτη στην τηλεόραση συνεχώς, δεκαπέντε χρόνια τώρα. Ποιο είναι το μυστικό της διάρκειάς σας;

Δεν ξέρω. Όταν ξεκινούσαμε δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα είμαστε στην τηλεόραση δεκαπέντε χρόνια! Κάθε φορά που υπογράφαμε ένα συμβόλαιο, έλεγα: «Α, ωραία! Θα έχω δουλειά τα επόμενα δύο χρόνια». Και τελικά συμπληρώνουμε φέτος τα δεκαπέντε.

Ο Φώτης πολύ συχνά σε κοροϊδεύει κατά τη διάρκεια της εκπομπής, γιατί είσαι πολύ αφηρημένη. Υπάρχουν στιγμές που η αφηρημάδα σου σε έφερε σε δύσκολη θέση;

Μόνο τέτοια περιστατικά έχω να σου διηγηθώ (γελά). Δεν μιλάω για απλή αφηρημάδα, αλλά για περιστατικά περιστασιακής αμνησίας. Όταν ήμουν μικρή είχα ένα τετράδιο, όπου σημείωνα με ποιους είχα τσακωθεί, για να θυμηθώ να μην τους ξαναμιλήσω. Δυστυχώς, αυτό το τετράδιο δεν το έχω πια και είναι πολλές φορές που μπορεί να βγει κάποιος να πει για εμένα και τον Φώτη τα χειρότερα και μετά να τον δω σε μια εκδήλωση και να πάω, σαν να μην τρέχει τίποτα και να του πω «γεια σου, τι κάνεις;». Έρχεται μετά ο Φώτης και μου θυμίζει τι φαρμάκι έχει πετάξει και λέω στον εαυτό μου «τι χαζή που είμαι που πήγα και του μίλησα!». Το πιο αστείο είναι ότι θα νομίζει ο άλλος ότι είμαι μεγαλόκαρδη! Πώς να πιστέψει ότι έχω αμνησία; (γελά). Μια φορά θυμάμαι, έχω γυρίσει σπίτι μετά από ξενύχτι και θέλω επειγόντως να φάω τυρόπιτα και να πιω γάλα. Παίρνω λοιπόν τον σκύλο μου για να τον βγάλω βόλτα και πηγαίνουμε μέχρι τον φούρνο! Τον δένω με το λουρί του σε ένα στύλο που είχε έξω από το κατάστημα, μπαίνω μέσα, παίρνω ό,τι ήταν να πάρω, γυρνάω σπίτι κοιμάμαι και ξυπνάω το απόγευμα! Όταν σηκώθηκα αναρωτιόμουν «τι ησυχία είναι αυτή; Πού πήγε το σκυλί;» και συνειδητοποιώ ότι τον είχα ξεχάσει δεμένο έξω από τον φούρνο. Ευτυχώς, με περίμενε το κακόμοιρο! Και τα παιδιά μου, μια φορά, είχα ξεχάσει να τα πάρω από την προπόνηση και με έπαιρναν τηλέφωνο και με ρωτούσαν «πού είσαι;».

Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE