Λυριτζής – Οικονόμου: Οριστικό τέλος για την Πρώτη Γραμμή!

Λυριτζής Οικονόμου

Οι δυο παρουσιαστές χωρίζουν επαγγελματικά μετά από δεκαετίες συνεργασίας! Έντονα συγκινησιακό κλίμα στο φινάλε. Τι λέει η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ;

Ο Βασίλης Λυριτζής και ο Δημήτρης Οικονόμου ολοκλήρωσαν σήμερα την πολυετή συνεργασία τους. Φίλοι και συνεργάτες από τη δεκαετία του ’80, έβγαλαν στον τηλεοπτικό αέρα την Πρώτη Γραμμή το 2003 στην ΕΡΤ και αργότερα στον ΣΚΑΪ. Από τότε μέχρι σήμερα υπήρξαν το πρωινό ενημερωτικό δίδυμο της τηλεόρασης χωρίς καμία διακοπή. Σήμερα, αιφνιδίασαν τους τηλεθεατές ανακοινώνοντας το τέλος της συνεργασίας τους, στο φινάλε της εκπομπής. Ο Βασίλης Λυριτζής και ο αρχισυντάκτης της εκπομπής Στρατής Τριλίκης αποχωρούν από τον ΣΚΑΪ, ενώ ο Δημήτρης Οικονόμου παραμένει.

Σε μια φορτισμένη ατμόσφαιρα, οι δύο παρουσιαστές γνωστοποίησαν στο κοινό το τέλος της συνεργασίας τους, στο φινάλε της εκπομπής της Παρασκευής.

Δημήτρης Οικονόμου

[dfp_ads id=236982]

«Επιστρέφουμε για να κάνουμε φινάλε. Αυτή τη φορά θα είναι πραγματικό φινάλε. Θέλω να σας πω ότι είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα και τον Βασίλη σήμερα εδώ. Χωρίζουν οι δρόμοι μας μετά από πάρα πολλά χρόνια. Η Πρώτη Γραμμή ολοκληρώνει τον κύκλο της τον επαγγελματικό. Η Πρώτη Γραμμή ως μια βαθιά φιλία που έχουμε εγώ με τον Βασίλη παραμένει και θα παραμείνει για μια ζωή. Χτίστηκε μέσα από πάρα πολλά χρόνια, μέσα από δύσκολες συνθήκες, μέσα από εύκολες, μέσα από κακές στιγμές… Είμαστε δύο τελείως διαφορετικοί άνθρωποι που όμως συμβιώσαμε τόσα χρόνια με μεγάλη αγάπη, με μεγάλο σεβασμό ο καθένας στον χαρακτήρα του άλλου και στις ιδιαιτερότητες. Έτσι χτίστηκε αυτή η εκπομπή. Σήμερα είναι το τέλος της, το τέλος αυτής της συνεργασίας. Ο Βασίλης, κοινή συναινέσει είναι το διαζύγιο με τον ΣΚΑΪ. Εμείς παραμένουμε μαζί, θα είμαστε τη Δευτέρα μαζί και από εκεί και πέρα θέλω να ευχηθώ καλή τύχη και καλή αντάμωση. Να είστε καλά».

Βασίλης Λυριτζής

«Εμείς μαζί θα είμαστε. Οι κύκλοι ανοίγουν για να κλείνουν κάποια στιγμή και στη ζωή και στην επαγγελματική δραστηριότητα. Κλείνει σήμερα ένας κύκλος πολύχρονης συνεργασίας -όχι με τον Δημήτρη, αυτό παραμένει έτσι κι αλλιώς- με τον ΣΚΑΪ. Θα ανοίξει κάποιος άλλος φαντάζομαι. Πολύ δουλειά, δύσκολη, όχι πάντα χωρίς κύματα, αλλά σίγουρα πολύ ενδιαφέρουσα. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους τους συνεργάτες και τους φίλους εδώ στον σταθμό για την κοινή δουλειά που κάναμε, να ευχαριστήσω κι εσάς που μας παρακολουθούσατε όλο αυτό το διάστημα και ήσασταν δίπλα μας. Να ζητήσω συγγνώμη για τα όποια λάθη και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν, να ευχηθώ καλό καλοκαίρι και καλή συνέχεια σε όλους σας. Θα τα ξαναπούμε, η ζωή συνεχίζεται…»

Στο πλατό της εκπομπής μπήκε και ο Στρατής Τριλίκης, ο οποίος για να αποφορτίσει την ατμόσφαιρα είπε: «Έχουμε δώσει ασυλία στον Οικονόμου και εμείς είμαστε υπό αποχώρηση». Κάποια σενάρια θέλουν τον Βασίλη Λυριτζή να βρίσκεται πολύ κοντά στην ΕΡΤ.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Κλείνει σήμερα ένας κύκλος πολυετούς συνεργασίας του «ΣΚΑΪ» με τους δύο εκ των τριών συντελεστών της εκπομπής «Πρώτη  Γραμμή», τον παρουσιαστή  Βασίλη Λυριτζή και τον αρχισυντάκτη Στρατή Τριλίκη.

Οι δυο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να μην ανανεώσουν την μεταξύ τους συνεργασία.

Ο «ΣΚΑΪ» ευχαριστεί τους δυο δημοσιογράφους για την καλή και δημιουργική συνεργασία των οκτώ τελευταίων χρόνων μέσα από την πρωινή εκπομπή «Πρώτη  Γραμμή» και τους εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική τους διαδρομή.