Λυγίζει ο πατέρας της Ελένης: «Βοηθήστε με να βρω το παιδί μου…»

Ο πατέρας της Ελένης επιμένει. Με τη φωτογραφία της στα χέρια την ψάχνει μέρα νύχτα σε επικίνδυνα στέκια. Η κάμερα τον καταγράφει να ρωτάει περαστικούς, έλληνες και ξένους.

Η αναζήτηση του «Τούνελ» μέσα στη νύχτα απέδωσε καρπούς. Ένας αλλοδαπός νέος αναγνώρισε τον Μαξούντ. Ο μάρτυρας ανέφερε πως δεν τον γνώριζε προσωπικά, αλλά τον είχε δει αρκετές φορές να κάνει παρέα με κάποιους γνωστούς του.

[dfp_ads id=236982]

Μπροστά  στην κάμερα της εκπομπής υποσχέθηκε στον πατέρα της Ελένης να τον αναζητήσει μέσω των φίλων του, ώστε να ξεκαθαρίσει αν έχει σχέση με την υπόθεση, καθώς η ανήλικη εθεάθη για τελευταία φορά μαζί του.

Ο Δημήτρης Ευσταθιάδης ανέφερε πως μετά τη δημοσιοποίηση της εξαφάνισης της κόρης του από το «Τούνελ», ο κόσμος ευαισθητοποιήθηκε και τον βοηθά.

Είπε στον ρεπόρτερ της εκπομπής πως τον κάλεσαν από το τμήμα ασφαλείας όπου υπέβαλλε τη δήλωση εξαφάνισης της Ελένης, για να καταθέσει μήνυση εναντίον συγκεκριμένων ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση, ώστε να διευκολυνθούν οι έρευνες των αστυνομικών.

«Το παιδί μου χρειάζεται βοήθεια. Ψάχνω μόνος μου να τη βρω… Απευθύνω έκκληση για μια ακόμα φορά.  Όποιος την έχει δει και ξέρει κάτι, τον παρακαλώ να μιλήσει στην εκπομπή σας ή στις Αρχές» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: anikolouli.gr