Λύγισε στον αέρα ο Μανώλης Σφακάκης! Αποχαιρέτησε τον ΣΚΑΙ μετά από 9 χρόνια!

Μανώλης Σφακάκης

Μεγάλη συγκίνηση στον αέρα του ΣΚΑΙ.

Ο αθλητικογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής Goal Χωρίς Σύνορα, Μανώλης Σφακάκης αποχαιρέτισε με μεγάλη φόρτιση τον ΣΚΑΙ και τους ανθρώπους που συνεργάστηκε στενά τα τελευταία 9 χρόνια στο αθλητικό τμήμα του σταθμού.

«Θα καταχραστώ πολύ την καλοσύνη σας και λίγο τον χρόνο σας. Καθώς μετά από 9 χρόνια και 45 ημέρες, σήμανε η ώρα της αποχώρησης μου από τον όμιλο ΣΚΑΙ. 9 χρόνια είναι μια ζωή πραγματικά. Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα Ντάλτα που με επέλεξε και με έφερε εδώ το 2009 αλλάζοντας προς το καλύτερο την επαγγελματική μου πορεία. Να ευχαριστήσω τη διοίκηση του σταθμού για τη συνεργασία – υπέροχη συνεργασία – και κυρίως για τη δυνατότητα που μου έδωσε από το 2014 και μετά να παρουσιάζω την καλύτερη κατ’ εμέ αθλητική εκπομπή της ελεύθερης τηλεόρασης. Πόσο βουνό μου φαινόταν το 2014 όταν μου ανακοινώθηκε ότι θα παρουσιάζω το Goal Χωρίς Σύνορα. Αλλά ευτυχώς με τη βοήθεια του εξαιρετικού αρχισυντάκτη Άγγελου Τόμπρου και όλων των παιδιών, όλα κύλησαν ομαλά. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους συναδέλφους τεχνικούς, χωρίς τη βοήθεια των οποίων δεν θα γινόταν τίποτα, τους σκηνοθέτες, όλα τα παιδιά πίσω από τις κάμερες.Την ενδυματολόγο Αποστολία Γκίκα που με ανέχτηκε, τα κορίτσια στο μακιγιάζ, γιατί πάντα το έλεγα και θα το πω για ακόμα μια φορά, η τηλεόραση είναι ομαδικό σπορ. Ομαδικό και δύσκολο. Η καλή και προσεγμένη δουλειά ξεχωρίζει σε σχέση με την επιπόλαιη, με την διεκπεραιωτική εργασία. Αυτό το έχετε καταλάβει τόσα χρόνια, μας στηρίξατε απόλυτα. Κάτι που φαινόταν όχι μόνο στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά και στην αμφίδρομη σχέση που είχαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Βεβαίως θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλα τα μέλη του αθλητικού τμήματος, τους φίλους μου, την παρέα μου. Αυτή η εικόνα αντικατοπτρίζει πλήρως το αθλητικό τμήμα της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ. Θέλω να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στα παιδιά που παραμένουν, στον Γιώργο Πανάγο, τον πολυτιμότερο, την κολόνα του αθλητικού τμήματος, στον Νίκο Σταματέλο, Νικόλα περάσαμε πολύ ωραία στα ταξίδια της Εθνικής πραγματικά. Ο Νίκος Παγκάκης, ο αιώνια έφηβος, πάντα με το κινητό στα χέρια για να βγει η δουλειά. Ο Θέμης Σωτηρόπουλος, η ποιοτική ήρεμη δύναμη, για εμένα φυσικός διάδοχος του Γιώργου Τσαντάκη. Τα νέα παιδιά, ο Βασίλης Πλακογιάννης, ο Μάριος Γεωργιάδης, η Σοφία Αλιφέρη, η Μάνια Αλιβιζάτου. Όλα αυτά τα παιδιά μαζί με την προσθήκη των νέων ικανότατων συναδέλφων όπως είναι ο Παναγιώτης Περπερίδης, ο Μιχάλης Τσόχος και ο Αλέξανδρος Σωτηρόπουλος είμαι σίγουρος ότι θα κρατήσουν το Goal χωρίς σύνορα στα επιτυχημένα μονοπάτια. Κάπου εδώ λοιπόν κλείνει ένας κύκλος για εμένα. Αλλά πάντοτε όταν κλείνει ένας κύκλος, ανοίγει ένας άλλος. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα τα πούμε ξανά  κυρίες και κύριοι από άλλα μετερίζι, από άλλο σταθμό, τις ίδιες ημέρες, τις ίδιες ώρες. Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά. Σας ευχαριστώ για όλα. Γεια σας!», ανέφερε στην τελευταία του εκπομπή στον ΣΚΑΙ, ο ΜΑνώλης Σφακάκης.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!