«Λύγισε» ο Κώστας Καραμανλής για το δυστύχημα στα Τέμπη: «Εκφράζουμε τη θλίψη μας για αυτές τις συγκλονιστικές στιγμές»

Κώστας Καραμανλής

"Ακόμα δεν γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των θυμάτων", τόνισε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής.

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος βρέθηκε νωρίτερα στον τόπο του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Ο κύριος Καραμανλής δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, υποσχόμενος ότι θα αποδοθούν οι ευθύνες.

«Σήμερα είναι μια πραγματικά θλιβερή ημέρα. Και σήμερα όσοι έχουμε βρεθεί εδώ εκφράζουμε την οδύνη και τη θλίψη διότι οι σκηνές που βλέπουμε είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Αυτή τη στιγμή οι σκέψεις όλων βρίσκονται στα θύματα και στις οικογένειές τους», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Καραμανλής.

«Γνωρίζετε και καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης. Ακόμα δεν γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των θυμάτων», τόνισε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

«Εγώ θέλω και είμαι υποχρεωμένος να πω ένα πράγμα: Θα διερευνήσουμε με απόλυτη σοβαρότητα και διαφάνεια τα αίτια αυτού του τραγικού συμβάντος. Ό,τι πούμε τώρα είναι πρώιμο και με αυτόν τον τρόπο θα σας έλεγα ότι βεβηλώνουμε τους νεκρούς που χάθηκαν», έκλεισε τις δηλώσεις του ο Κώστας Καραμανλής, φανερά συγκινημένος.