«Λύγισε» η Άντζελα Δημητρίου στον αέρα του «Alpha Παντού»!

Άντζελα Δημητρίου

«Αυτό είναι μια πολύ δύσκολη ερώτηση...»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Alpha Παντού» η Άντζελα Δημητρίου με αφορμή την επερχόμενη συναυλία της στο Βεάκειο τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στους πυρόπληκτους. Η τραγουδίστρια απαντώντας στην Βίκυ Χαντζή και στον Πέτρο Καρσιώτη για κομμάτια της ζωής της, σχολίασε πως η μεγαλύτερη της θυσία είναι πως αφιέρωσε όλη της την ψυχή στον κόσμο, μην κρατώντας κάτι για τον εαυτό της.

«Η πρώτη θυσία που έχω κάνει είναι να έχω αφιερώσει όλο μου το χρόνο και όλη μου την ψυχή σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο εκτός από τον εαυτό μου. Υπάρχει μεγαλύτερη θυσία από αυτή; Αυτή τη στιγμή η Άντζελα είναι μόνη γιατί πρέπει λιγάκι να ξεκουραστεί, να ηρεμήσει, γιατί έχει ένα χειμώνα βαρύ μπροστά της και ο κόσμος αυτός που με έχει αγαπήσει μου λέει «προχώρα, εμείς σε αγαπάμε, μην πάθεις τίποτα, μη μας πεθάνεις» διάφορα μου λένε, ειδικά τώρα τελευταία. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ, εγώ θα είμαι κοντά τους», ανέφερε συγκεκριμένα η Άντζελα Δημητρίου που λίγες στιγμές αργότερα «λύγισε» στον αέρα της ενημερωτικής εκπομπής αναφερόμενη στην κόρη της

«Θα ήθελα να ξαναζήσω τη γέννηση της κόρης μου. Το λέω και συγκινούμαι. Είναι πολύ συγκινητικό να γίνεσαι μάνα. Να παίρνεις ένα πλασματάκι στην αγκαλιά σου, να το χαϊδεύεις, να το βλέπεις να μεγαλώνει, να περπατάει, να θυσιάζεσαι για αυτό το παιδί. Ναι, μόνη μου, αλλά πιστεύω ότι τα κατάφερα. Συγκινούμαι γιατί είναι το κομμάτι της ζωής μου. Είναι οι δυο φωνές μου. Είναι η φωνή της κόρης μου και η φωνή η δική μου.

Η Όλγα είναι καλά. Μας βλέπει τώρα. Η Όλγα έχει παντρευτεί, είναι πάρα πολύ καλά και ασχολείται με τη μητέρα της. Δεν θέλει να πω τι ακριβώς κάνει με τη μητέρα της, το σέβομαι, δεν θα πω τίποτα, αλλά είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης η Όλγα», είπε η τραγουδίστρια χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Στην συνέχεια η ίδια δεν θέλησε να απαντήσει για το γεγονός τοπυ παρελθόντος που θα ήθελε να διορθώσει, αν της δινόταν η ευκαιρία.

«Αυτό είναι μια πολύ δύσκολη ερώτηση, θα έλεγα να πάμε παρακάτω γιατί δεν θέλω να πληγώσω κανέναν», απάντησε συγκεκριμένα.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!