«Λύγισαν» στον αέρα του ΣΚΑΪ για τη μικρή Αναστασία

Αναστασία

Η μικρή Αναστασία έφυγε από τη ζωή και σκόρπισε θλίψη σε όλη την Ελλάδα...

Μετά από τιτάνια μάχη που έδινε με τον καρκίνο, η μικρή Αναστασία, που συγκίνησε όλη την Ελλάδα, έφυγε δυστυχώς από τη ζωή. Η 8χρονη ανιψιά της Έρρικας πρεζεράκου άφησε την τελευταία της πνοή και βύθισε την οικογένεια της στο πένθος.

Στην ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, Πρωινή Παρέα, ο δημοσιογράφος Γιώργος Τσελίκας κλήθηκε να μεταφέρει την είδηση. Η ατμόσφαιρα στην εκπομπή ήταν βαριά, ο δημοσιογράφος και οι παρουσιαστές συγκινήθηκαν και για μερικά δευτερόλεπτα στάθηκε αδύνατο να προχωρήσουν…

Τη δυσάρεστη είδηση είχε κάνει νωρίτερα γνωστή η μητέρα της μικρής Αναστασίας, Ξένια Πρεζεράκου, η οποία έγραψε στον λογαριασμό της στο facebook τα εξής:

«Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου με τον Ηλία Ντριανταφυλλάκη και σήμερα διάλεξε η κόρη μας, το παρανυφάκι μας να φύγει από τη ζωή.
Η Αναστασία Πάλεψε όσο λίγοι, ήταν πάντα αισιόδοξη και έδωσε γερή μάχη με το χειρότερο είδος καρκίνου που έχει υπάρξει ποτέ.
Έφυγε ήρεμη στον ύπνο της με την μανούλα και τον πατερούλη να την κρατάνε αγκαλιά.
Ξέρω πόσοι προσευχηθήκατε για την νεράιδα και ξέρω πόσοι ήσασταν δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα που παλεύαμε και σας ευχαριστώ.
Η Αναστασία δεν υποφέρει πια…»