LOVE TRICKS! Ποια τακτική ακολουθεί -σύμφωνα με το ζώδιό του- για να τον ερωτευθείς ;

Ο έρωτας πολλές φορές γίνεται ένα παιχνίδι στρατηγικής στο οποίο χρησιμοποιούνται πολλά κόλπα προκειμένου να υπάρξει η συναισθηματική επιβεβαίωση, η ανταπόκριση αλλά πολλές φορές και η ικανοποίηση του εγωισμού!

Σίγουρα θα σου έχει τύχει ενώ είσαι σε μία νέα σχέση, ξαφνικά το άτομο που σε ενδιαφέρει να αρχίσει να κάνει «νερά» με μοναδικό στόχο να σου κεντρίσει το ενδιαφέρο. Ποια είναι όμως τα ερωτικά tricks στρατηγικής που ακολουθεί κάθε ζώδιο για να σε “καψουρέψει”; Πώς πρέπει να ανταποκριθείς εσύ σε αυτό το παιχνίδι που γίνεται;

ΚΡΙΟΣ

Αν νόμιζες ότι το ερωτικό παιχνίδι με έναν Κριό θα ήταν εύκολη υπόθεση τότε αυτό ήταν ένα μεγάλο σφάλμα σου! Ο «μαχητής» Κριός θέλει πάντα να είναι ο αρχηγός, να έχει την πρωτιά και θεωρεί ότι ο έρωτας είναι σαν τον πόλεμο: πρέπει πάση θυσία να είναι ο νικητής! Για το λόγο αυτό, όταν θέλει να σε «καψουρέψει» θα σε φέρει στο σημείο να του παραδεχτείς τα αισθήματά σου και τη στιγμή που εσύ θα νομίζεις ότι η ερωτική σας ιστορία έχει αρχίσει να «δένει», τότε αυτός θα αρχίσει να σου τα μασάει… Είτε θα εξαφανιστεί για μερικές μέρες, δεν θα σηκώνει τηλέφωνα είτε πολύ απλά θα σου πει πως δεν αισθάνεστε ακριβώς το ίδιο και ότι σε αυτή τη φάση αυτό που ζητά είναι η ελευθερία του! Γενικότερα, να αναμένεις ότι το Κριάρι θα είναι όλο αντιδράσεις, προκειμένου να σε κάνει να τρέχεις από πίσω του! Θυμήσου όμως, ότι του αρέσουν τα δύσκολα, για το λόγο αυτό μην ενδίδεις στα τερτίπια του!

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Ταύρος είναι fan των tricks στον έρωτα. Τις περισσότερες φορές είναι της άποψης πως όλα γύρω του είναι κουκιά μετρημένα: είτε είσαι ερωτευμένος, είτε όχι. Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν για στρατηγικές! Ο Ταύρος θα αρχίσει να κάνει τα κόλπα του μονάχα αν ζηλέψει ή αντιληφθεί ότι εσύ έχεις αρχίσει να του κάνεις νερά. Τι θα κάνει λοιπόν σε αυτή την περίπτωση; Θα αλλάξει ντύσιμο και στιλ, θα αρχίσει να είναι ασυνεπής απέναντί σου (σπάνιο για έναν Ταύρο), θα πετάει «καυστικά» σχόλια και υπονοούμενα και θα είναι όλο ατάκες του τύπου: «θα δούμε, δεν ξέρω, ίσως, θα δείξει, δεν μπορώ να σου πω…»! Με λίγα λόγια, ο Ταύρος αρχίζει να τα «μασάει» όταν δει ότι τον έχεις παραμελήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο που στον έρωτα τρέφεται με το παιχνίδι, τη στρατηγική, αλλά και την αταξία… Αυτό σημαίνει ότι ο Δίδυμος είναι από τη φύση του αρκετά παιχνιδιάρης και κολπατζής και δεν κάθεται ποτέ φρόνιμα όταν είναι σε μία σχέση! Δεν ακολουθεί συγκεκριμένη στρατηγική, τα κόλπα του είναι πάντα διαφορετικά και εξαρτώνται πάντα από τις συνθήκες και τον άνθρωπο που έχει δίπλα του. Για παράδειγμα, μπορεί να σου έχει τάξει να περάσετε μία ρομαντική βραδιά οι δυο σας και ξαφνικά να πας σπίτι του κι αυτός να κάνει πάρτι με τους φίλους του… Συχνό φαινόμενο είναι να μην απαντάει στα μηνύματά σου ή να είναι μόνιμα απασχολημένος. Άλλες πάλι στιγμές, μπορεί με γλαφυρό τρόπο να σου εξιστορεί τις νέες ερωτικές του κατακτήσεις! Μην τσιμπάς λοιπόν… Ρίξ’ το και εσύ στο χαβαλέ και απόλαυσε τα κόλπα του!

Διάβασε αναλυτικά για όλα τα ζώδια στο TLIFE