Λούκας Γιώρκας: Η Εurovision μου έκανε καλό σε πολλά επίπεδα

Διαβάστε τι είπε στην τελευταία του συνέντευξη

Τι εντυπώσεις σου έχει αφήσει το ταξίδι στη Γερμανία και η συμμετοχή στον τελικό της Eurovision;

Γενικά η Εurovision ήταν μια διαδρομή με ευχάριστες, αλλά και δύσκολες στγμές για όλη την ομάδα μας. Σίγουρα όλα αυτά, όπως φάνηκε και στο τέλος, ενέργησαν θετικά κι έτσι είχαμε ένα αποτέλεσμα για το οποίο είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και περήφανοι. Επίσης το να τραγουδάς σε μια ευρωπαϊκή σκηνή, μπροστά σε τόσες χιλιάδες κόσμο και τόσα εκατομμύρια πίσω απο τις κάμερες, σίγουρα είναι μια συγκλονιστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Πώς ένιωσες όταν ανέβηκες στη σκηνή για να τραγουδήσεις γνωρίζοντας ότι πολλοί Έλληνες σε Ελλάδα και εξωτερικό περίμεναν να ακούσουν τη δική σου ερμηνεία;

Απλά ήξερα ότι αυτό που έπρεπε να κάνω ήταν να δώσω όλη μου τη ψυχή τα τρία αυτά λεπτά πάνω στη σκηνή και να είμαι ο εαυτός μου. Από εκεί και πέρα ήμουν έτοιμος νομίζω για την κάθε κριτική και το κάθε αποτέλεσμα.

Ποια ήταν η πιο όμορφη και η πιο άσχημη (δύσκολη) στιγμή που πέρασες στη Εurovision;

Οι όμορφες στιγμές ήταν πάρα πολλές. Μια από αυτές που θα θυμάμαι για πάντα ήταν οι στιγμές που πέρασα με τον κύριο Μητροπάνο στις πρόβες. Άσχημες στιγμές νομίζω θα ήταν άδικο να θυμάμαι, μετά απά μια τόσο έντονη εμπειρία η οποία στο τέλος της μόνο καλές αναμνήσεις έχει αφήσει στο μυαλό μου.

Θεωρείς πως σου έκανε καλό η συμμετοχή στο διαγωνισμό;

Η Εurovision μου έκανε καλό σε πολλά επίπεδα. μετά από όλη αυτήν τη διαδρομή, τη συναναστροφή με πολυ σημαντικούς ανθρώπους και όλη αυτήν τη σκληρή προετοιμασία που κάναμε για να είμαστε έτοιμοι τη βραδιά του ημιτελικού και του τελικού αργότερα, αποκομίσαμε όλοι πολύ σημαντικά εφόδια για να συνεχίσουμε ο καθένας την πορεία του.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξή του στο TLIFE