Λιζέτα Νικολάου: Πότε και που θα γίνει η κηδεία της τραγουδίστριας

Λιζέτα Νικολάου

Λιζέτα Νικολάου, το μήνυμα του γιου της...

Σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο στο πένθος βύθισε η είδηση πως η Λιζέτα Νικολάου έφυγε από την ζωή σε ηλικία ηλικία 72 ετών ύστερα από σοβαρό ατύχημα που είχε πριν από λίγες ημέρες και το οποίο την καθήλωσε στο κρεβάτι της εντατικής.

Την τελευταία της πνοή η αείμνηστη τραγουδίστρια την άφησε την Παρασκευή όταν και υπέκυψε στα τραύματα της. Μια μέρα αργότερα, σήμερα Σάββατο, ο γιος της Λιζέτας Νικολάου, Αλέξανδρος Λιάνης θέλησε να γράψει ένα μήνυμα προς τους διαδικτυακούς φίλους της μητέρας του μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Σε αυτό, μάλιστα, γνωστοποιήθηκε πως η κηδεία της Λιζέτας Νικολάου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Αυγούστου στις 11:00 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

«Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους σας για την αγάπη, την φιλία, την καλοσύνη με την οποία αγκαλιάσατε την μητέρα μου όλα αυτά τα χρόνια. Προσωπικά σας ευχαριστώ για την αμέριστη συμπαράσταση και τις ευχές σας σε εμένα και την οικογένειά μου αυτές τις δύσκολες ημέρες. Για όποιον επιθυμεί να παραστεί, η κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Αυγούστου στις 11:00 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου» έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Λιάνης στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό της Λιζέτας Νικολάου στο Facebook.