Λιζέτα Νικολάου – Μη αναστρέψιμη η κατάστασή της: «Προσευχόμαστε όλοι για ένα θαύμα»

Λιζέτα Νικολάου

«Οι προσευχές όλων μας και η θετική μας ενέργεια είναι μαζί της», λέει ο Θάνος Καληώρας για τη Λιζέτα Νικολάου.

Κορυφώνεται η αγωνία για τη Λιζέτα Νικολάου, η οποία παραμένει διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού θεραπευτηρίου του Πειραιά, μετά από πτώση που είχε από σκάλα μέσα σε καφετέρια.

Όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε σε νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso και σε ρεπορτάζ του Γιάννη Αρμουτίδη, η κατάσταση της υγείας της Λιζέτας Νικολάου «είναι εξαιρετικά σοβαρή και, σύμφωνα με πληροφορίες από το οικείο περιβάλλον της, δυστυχώς μη αναστρέψιμη».

Στην εφημερίδα Espresso μίλησαν πολλοί φίλοι της Λιζέτας Νικολάου, μεταξύ των οποίων και ο Θάνος Καληώρας.

«Είμαι συγκλονισμένος! Πριν από 15 μέρες ήμασταν όλοι μαζί, με την Ελένη Ροδά σε πρόβες για την παράσταση του Δήμου Γλυφάδας. Η είδηση του ατυχήματός της ήταν κεραυνός εν αιθρία. Η Λιζέτα είναι ένας απίστευτα δοτικός άνθρωπος και εξαιρετικά αγαπητή.

Εύχομαι να το ξεπεράσει, να γίνει καλά και να γυρίσει κοντά μας. Πρόκειται για ένα απίστευτο γεγονός. Οι προσευχές όλων μας και η θετική μας ενέργεια είναι μαζί της. Ευχόμαστε να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Όλη η Ελλάδα είναι αναστατωμένη», είπε ο Θάνος Καληώρας για τη Λιζέτα Νικολάου.

Ο Πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Τραγουδιστών, Κώστας Σκόνδρας, ανέφερε για τη Λιζέτα Νικολάου: «Πρόκειται για μια σπουδαία φίλη. Διέμενε πολύ συχνά στο σπίτι μας και περνούσαμε υπέροχα. Την προηγούμενη μέρα από το ατύχημα φιλοξενήθηκε σε εμάς. Είχαμε προγραμματίσει και τις διακοπές μας στη Χαλκιδική. Με την είδηση του ατυχήματος είμαστε όλοι συγκλονισμένοι.

Έχουμε καταρρακωθεί. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι οι γιατροί δεν δίνουν καμία ελπίδα. Από τη μέρα που δημοσιεύτηκε η είδηση του ατυχήματος δεν έπαψαν να χτυπούν τα τηλέφωνα. Επικοινώνησαν τουλάχιστον 60 συνάδελφοι για να ρωτήσουν για την υγεία της. Όλοι μας προσευχόμαστε για ένα θαύμα».

Ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Θεοφίλου, είπε για τη Λιζέτα Νικολάου: «Εάν είναι να μας εγκαταλείψει, ας γίνει χωρίς πόνο, κι αν είναι να γυρίσει κοντά μας, θα το χαρούμε σαν να πρόκειται για εμάς τους ίδιους. Είμαστε ατελείωτα χρόνια φίλοι. Πρόκειται για μια όμορφη καλλιτέχνιδα, μια αξιολάτρευτη μητέρα και γιαγιά. Και μια σπουδαία φωνή. Λιζέτα, γύρισε κοντά μας».