Live U: Γενική δοκιμή για την Πόπη Τσαπανίδου

Σήμερα, Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου, έγινε η γενική δοκιμή για την εκπομπή «Live U» με την Πόπη Τσαπανίδου, λίγο πριν την πρεμιέρα, τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου στις 10:00.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και οι τεχνικοί του Star έλαβαν θέσεις και λειτούργησαν όπως ακριβώς και όταν η εκπομπή είναι «στον αέρα».

Από τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 13:00), η Πόπη Τσαπανίδου θα φιλοξενήσει, στο hi – tech πλατό της εκπομπής της με τα ανανεωμένα γραφικά και logo, τους αρμόδιους φορείς της δημόσιας ζωής για να συζητήσουν τα θέματα της επικαιρότητας, να δώσουν απαντήσεις και λύσεις, πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Τα πρόσωπα και τα γεγονότα, τα καλά και τα δυσάρεστα νέα, οι  πληροφορίες και το  παρασκήνιο, οι φωτεινές και σκοτεινές πλευρές, που  συνθέτουν το πολύχρωμο παζλ της καθημερινότητάς μας, καταγράφονται και αποκωδικοποιούνται με τη βοήθεια των τηλεθεατών, των συνεργατών της εκπομπής και ολόκληρου του ειδησεογραφικού μηχανισμού του Star.

Με ζωντανές συνδέσεις, συζητήσεις στο στούντιο, διαδραστική επικοινωνία μέσω των social media,  οι τηλεθεατές  έχουν καθημερινά για 3 ώρες τη δική τους δυνατή φωνή στο πολύβουο τηλεοπτικό σκηνικό.

Η γρήγορη, έγκυρη και κυρίως η ζωντανή καταγραφή των γεγονότων στο πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό, πολιτιστικό, τεχνολογικό και αθλητικό πεδίο, με την αυθεντική, αισιόδοξη ματιά και προσέγγιση της Πόπης Τσαπανίδου.

Παρουσίαση: Πόπη Τσαπανίδου
Αρχισυνταξία: Αλέξης Παπακωνσταντίνου
Σκηνοθεσία: Σάκης Σιάρκος
Διεύθυνση Παραγωγής: Κώστας Στρουμπούλης
Οργάνωση Παραγωγής: Γιώργος Βενιός

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής:

Διαβάστε ακόμα:

H ανακοίνωση του STAR για την Πόπη Τσαπανίδου