Live News: Συνεχίζει τη θεαματική άνοδο στην τηλεθέαση

τηλεθεάση

Φέρνει πρωτιές στο Epsilon η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου - Κερδίζει στο νεανικό κοινό

Σε συνεχή ανοδική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen βρίσκεται το Live News τις τελευταίες εβδομάδες. Ο Νίκος Ευαγγελάτος καταφέρνει να αποσπά ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο από την τηλεοπτική πίτα, τη στιγμή που τα δελτία ειδήσεων σε ΑΝΤ1 και ALPHA εμφανίζουν σημάδια κόπωσης…

Στο δυναμικό κοινό, η άνοδος του LIVE NEWS προκαλεί «προβλήματα» σε αρκετά κανάλια. Συγκεκριμένα, στην εκπομπή της Τετάρτης, το Live News πήρε την πρωτιά με ποσοστό 15,1% στο διάστημα 19:45 – 20:00 και περιόρισε τον ΑΝΤ1 στο 13,1% και τον Alpha στο 8,2%.

Μεταξύ 19:45 και 20:00 το Live News σημείωσε στο σύνολο ποσοστό 13%, ενώ ο Alpha δεν ξεπέρασε το 9,1%. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο τέταρτο 20:00 – 20:15, όπου παίζουν οι τελικοί του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού «Άκου τι είπαν», το Live News πέρασε μπροστά με 12,3% και άφησε τον Χρήστο Φερεντίνο στο 10,7%.

Η στροφή των τηλεθεατών σε ένα ενημερωτικό μαγκαζίνο που παρουσιάζει την επικαιρότητα με σύγχρονη ματιά, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες της τεχνολογίας, είναι εμφανής.