Live News: Ράγισε καρδιές ο πατέρας της 7χρονης που βρέθηκε κάτω από τις ρόδες φορτηγού

Live News

"Αυτός ο άνθρωπος κατέστρεψε το μέλλον μου" πρόδωσε, με σπαραγμό, ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού στο Live News.

Καθηλωτική ήταν η μαρτυρία του πατέρα της άτυχης 7χρονης, στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο το απόγευμα της Πέμπτης. Εκεί όπου ο πατέρας σπάραξε για το αγγελούδι του που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο όταν βρέθηκε κάτω από της ρόδες ενός φορτηγού.

Ειδικότερα, ο πατέρας του 7χρονου κοριτσιού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να έχει ένας πατέρας, μια οικογένεια. Αν με ακούει η οικογένεια αυτού του ανθρώπου ή ο ίδιος και αν είναι άντρας να αυτοκτονήσει. Εμείς στη Μάνη, επειδή είμαστε άντρες, για ότι κάνουμε αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Από πίσω υπάρχει πολύ πράμα και μπορώ να του κάνω μεγάλο κακό. Παραβίασε το κόκκινο, επαγγελματίας νταλικέρης και σκότωσε μια ψυχούλα. Το αγγελάκι μου».

«Είχα όνειρα για αυτήν και η ανιψιά μου χαροπαλεύει. Πάντα όταν άκουγα για θανάτους μικρών παιδιών, επειδή και ο πατέρας μου έχασε τον αδελφό μου, δεν ήθελα ποτέ να νιώσω αυτόν τον πόνο. Έκλαιγα και έλεγα γιατί τα παιδιά… Χίλιες φορές, έλεγα, να πάρει εμάς που είμαστε και όχι τα παιδιά» πρόσθεσε, με φωνή σπασμένη, ο πατέρας της 7χρονης. «Τα παιδιά είναι το μέλλον και αυτός ο άνθρωπος κατέστρεψε το μέλλον μου».

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι. Λυπάμαι μα δεν υπάρχει παιδειά. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω αυτό το πράγμα» συμπλήρωσε στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.