Live News: Πρωταγωνιστής σε βιντεοκλίπ του Snik ο αστυνομικός που διακινούσε ναρκωτικά με περιπολικά

Live News

Όσα αποκάλυψε το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, το απόγευμα της Μ. Δευτέρας στο Μεγάλο Κανάλι, έφερε στο φως πως ο 33χρονος αστυνομικός που, διακινούσε ναρκωτικά με περιπολικά και συνελήφθη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, έχει πρωταγωνιστήσει σε βίντεο κλιπ του Snik.

Ειδικότερα, ο 33χρονος βασικός κατηγορούμενος υπηρετούσε μέχρι το 2019 στην ομάδα ΔΙΑΣ από την οποία έφυγε λόγω προβληματικής συμπεριφοράς και αδράνειας. Τόσο ο ίδιος, όσο και ο ειδικός φρουρός που συνελήφθησαν, υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα Παλαιού Φαλήρου. Οι αστυνομικοί συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, κατηγορούμενοι για ναρκωτικά και παράβαση καθήκοντος. Στην κατοχή τους βρέθηκαν περίπου 2,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και ζυγαριές ακριβείας.

Σύμφωνα με την ενημερωτική εκπομπή του MEGA, ο 33χρονος αστυνομικός ήταν πρωταγωνιστής σε βίντεο κλιπ του γνωστού τράπερ, Snik. Μάλιστα, όπως φαίνεται από τις εικόνες, έχει καλυμμένο το πρόσωπό του, στέκεται δίπλα στον τραγουδιστή κάνοντας χαρακτηριστικές χειρονομίες.

Πηγή: newsit.gr