Live News: «Πάγωσε» το δικαστήριο από την απολογία της 36χρονης για την επίθεση με το βιτριόλι

Live News

Όσα παρουσιάστηκαν στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ήταν η στιγμή που η Ιωάννα περίμενε επί ενάμισι χρόνο. Να δει την γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή να πηγαίνει με χειροπέδες ενώπιον της δικαιοσύνης και να την ακούσει, να απολογείται, παρουσία της, για το έγκλημά της. Το συμπέρασμά της, το ίδιο. Η γυναίκα αυτή, η καθ’ ομολογίαν δράστης, δεν έχει καταλάβει ακόμα, το κακό που έχει προκαλέσει.

Η σημερινή ημέρα στο κακουργιοδικείο ξεκίνησε με τον συνήγορο της κατηγορουμένης να ζητά γραπτώς την μετατροπή της κατηγορίας που αντιμετωπίζει η 36χρονη από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Με την έναρξη της απολογίας της η κατηγορούμενη ζήτησε συγγνώμη από όλους. Με διάθεση ειρωνική για τη συγγνώμη από τα χείλη της κατηγορουμένης, ο αδελφός της Ιωάννας ακούστηκε να λέει από το ακροατήριο «νιάου». Λίγο αργότερα και πάλι ο αδελφός της Ιωάννας ακούγοντας την απολογία της 36χρονης, ήταν αδύνατο να συγκρατήσει τον θυμό του.

Η 36χρονη επιχειρώντας να δικαιολογήσει τις ανατριχιαστικές αναζητήσεις που έκανε στο διαδίκτυο μετά την επίθεση στην Ιωάννα, ισχυρίστηκε ότι τις έκανε επειδή ήθελε να κάνει κακό στον εαυτό της.

Η δίκη θα συνεχιστεί την ερχόμενη Πέμπτη, με την αγόρευση του εισαγγελέα ο οποίος ζήτησε χρόνο να προετοιμαστεί. «Έψαχνε για όπλα και ουσίες που δεν ανιχνεύονται», ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Ήτανε μια κακή θεατρική παράσταση και η πρωταγωνίστρια του έργου δεν είχε μάθει καλά τα λόγια της. Για αυτό και όταν δέχθηκε ερωτήσεις από τον εισαγγελέα εκεί έγινε ναυάγιο », δήλωσε ο δικηγόρος της Ιωάννας Απόστολος Λύτρας. «Αυτό που επεδίωξε ήταν να την σκοτώσει με βασανιστικό τρόπο», πρόσθεσε ο κ. Λύτρας.