Live News – Οι φωτογραφίες στο κινητό 14χρονης πρόδωσαν τη σχέση με τον καθηγητή από την Ηλιούπολη

Live News

Όσα παρουσιάστηκαν στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο...

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο παρουσιάστηκε η είδηση που τις τελευταίες ώρες έχει προκαλέσει σάλο και αφοράη σύλληψη του καθηγητή σε Γυμνάσιο της Ηλιούπολης, ο οποίος κατηγορείται ότι είχε συνάψει σχέση με 14χρονη μαθήτρια του.

Ο 44χρονος συνελήφθη, ύστερα από καταγγελία της μητέρας της μαθήτριας, η οποίας του είδε μαζί, πριν από μερικές ημέρες, εκτός σχολείου. Όπως μετέδωσε η εκπομπή του MEGA, το μυστικό πρόδωσαν οι φωτογραφίες στο κινητό της 14χρονης, που ανάγκασαν τον καθηγητή να ομολογήσει την πράξη του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 44χρονος, που είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, είχε εδώ κι ένα χρόνο σχέσεις με τη νεαρή μαθήτρια, χωρίς οι γονείς του να έχουν καταλάβει το παραμικρό. Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως -ύστερα από επιμονή- είχε καταφέρει να πείσει το ανήλικο κορίτσι να έχουν και ερωτική επαφή.

O Γιώργος Χατζηδάκης, δήμαρχος Ηλιούπολης, μίλησε στο «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο για το περιστατικό της σύλληψης του καθηγητή κάνοντας λόγο για «κεραυνό εν αιθρία» στο άκουσμα του συμβάνοντος. Όπως ανέφερε, από πλευράς δημοτικής αρχής υπήρξε επικοινωνία με εκπαιδευτικούς του σχολείου και γονείς. «Δυστυχώς κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι μπορεί να συμβαίνει αυτό το γεγονός”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας για να δούμε λεπτομέρειες της υπόθεσης», συμπλήρωσε ο δήμαρχος της πόλης που απηύθυνε έκκληση σε γονείς και παιδιά να πηγαίνουν στο δήμο, στις υπηρεσίες του δήμου, για ψυχολογική υποστήριξη.

«Σε πάρα πολλές περιπτώσεις, υπάρχουν γεγονότα που κρύβουν, είτε παιδιά, είτε γονείς, είτε εκπαιδευτικοί και σε αυτό πρέπει όλοι να συμβάλουν ώστε να μην αντιμετωπίσουμε παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον», τόνισε ο κ. Χατζηδάκης.