Live News: Ο Νίκος Ευαγγελάτος έκανε πρεμιέρα

Νίκος Ευαγγελάτος

Όσα ανέφερε ο Νίκος Ευαγγελάτος στην πρεμιέρα του Live News.

Πρεμιέρα έκανε απόψε το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, παρουσιάζοντας άμεσα και έγκυρα όλα τα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα.

Η ενημερωτική εκπομπή του MEGA, που κατέκτησε την πρώτη θέση στις επιλογές των τηλεθεατών, επανήλθε δυναμικά για το καθιερωμένο απογευματινό ραντεβού, αναλύοντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές. Χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας για την αναλυτική, ζωντανή και άμεση παρουσίαση των μεγάλων θεμάτων το Live News θα συνεχίσει να κάνει την διαφορά και να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος καλωσόρισε τους τηλεθεατές της εκπομπής, λέγοντας: «Καλησπέρα σας, καλώς σας βρίσκουμε και τούτη την Δευτέρα. Την πρώτη Δευτέρα για το Live News τη νέα σεζόν. Είναι 23 Αυγούστου κι είμαστε συνεπείς στην υπόσχεση που σας δώσαμε στις 9 Ιουλίου κι είμαστε εδώ αυτήν την ώρα και για όλον τον χειμώνα πρώτο ο Θεός.

Βλέπετε το Mega, που θα είναι ανανεωμένο, πολύ πιο δυναμικό, πολύ πιο ενημερωτικό αλλά και πολύ πιο ψυχαγωγικό κανάλι για αυτήν την σεζόν. Και τούτη την ημέρα μας απασχολούν θέματα, που έχω την εντύπωση ότι θα μας απασχολήσουν όλον τον χειμώνα.»