Live News: Νέες αποκαλύψεις που σοκάρουν για γνωστό θεατράνθρωπο

Live News

Όσα παρουσιάστηκαν στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο...

Στο Live News με το Νίκο Ευαγγελάτο έφερε στο φως, το απόγευμα της Παρασκευής, ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος νέες αποκαλύψεις για γνωστό άνθρωπο του θεάτρου που πραγματικά σοκάρουν. Δεδομένα που έρχονται να προστεθούν σε προηγούμενα ρεπορτάζ του δημοσιογράφου στο MEGA.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στην απογευματινή εκπομπή, “την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε αποκαλύψει τις αναφορές των γειτόνων του γνωστού σκηνοθέτη – ηθοποιού στην πλατεία Καραϊσκάκη. Στο κέντρο της Αθήνας. Ο συγκεκριμένος γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός, που διαμένει εκεί, δεχόταν επισκέψεις από ανήλικους αλλοδαπούς ηλικίας 13 και 15 ετών. Μιλούσαν για αμούστακα παιδιά και όταν ρωτούσαν οι γείτονες τον σκηνοθέτη και ηθοποιό, γιατί δεχόταν αυτές τις επισκέψεις, εκείνος υποστήριζε ότι συμμετείχε εθελοντικά σε πρόγραμμα μαθημάτων θεάτρου σε αλλοδαπούς”.

“Επειδή μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, ερευνήσαμε ακριβώς αυτή την πτυχή και τον ισχυρισμό του σκηνοθέτη και διαπιστώσαμε ότι πράγματι τουλάχιστον τρεις δομές ανήλικων προσφύγων στο κέντρο της Αθήνας είχαν κλείσει μέσω κοινωνικού λειτουργού , που ήξερε τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη, μαθήματα στο θέατρο του ανθρώπου αυτού» πρόσθεσε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος. «Από κάθε δομή υπολογίζεται ότι πήγαιναν τρία έως τέσσερα παιδιά, δηλαδή ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που είχαν βρει κατάλυμμα σε συγκεκριμένες δομές, για να παρακολουθήσουν τα θεατρικά μαθήματα».

«Αυτά γίνονταν την περίοδο 2017 – 2018” συμπλήρωσε στο ρεπορτάζ του Live News ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος ήρθε σε επικοινωνία με ανθρώπους των φορέων που ήξεραν για εκείνο το πρόγραμμα οι οποίοι «από τότε είχαν παρατηρήσει ότι αρκετά από αυτά τα παιδιά, τα προσφυγόπουλα, μετά από ορισμένες επισκέψεις στο θέατρο, αρνούνταν κατηγορηματικά να συνεχίσουν να πηγαίνουν εκεί. Χωρίς να αποκαλύπτουν, παρά τις εκκλίσεις των κοινωνικών λειτουργών σε άλλα πρόσωπα από τα φρόντιζαν, γιατί ήταν τόσο κατηγορηματικά ότι δεν ήθελαν να συναντήσουν ξανά τον συγκεκριμένο θεατράνθρωπο».