Live News: Η ζωή της Ιωάννας μετά την επίθεση με βιτριόλι

Live News

Όσα παρουσιάστηκαν στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο...

Μία δύσκολη πραγματικότητα αποτυπωμένη σε μια φωτογραφία όπως παρουσιάστηκε στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο το απόγευμα της Τετάρτης.. Δέκα μήνες μετά την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα ο γολγοθάς της άτυχης Ιωάννας συνεχίζεται με τα χειρουργεία να είναι διαδοχικά και την ίδια όπως λέει δικηγόρος της να μην μπορεί πλέον να βγει στον ήλιο ούτε για μια στιγμή.

Για πρώτη φορά αποφασίζει να δώσει συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ» που κυκλοφορεί αυτό το σάββατο μαζί με τα «ΝΕΑ».

Περιγράφει την αγωνία της μέχρι να συλληφθεί η γυναίκα που την κατέστρεψε. Φέρνει στο μυαλό εκείνα τα εφιαλτικά δευτερόλεπτα με τους πόνους να είναι αφόρητη και μιλάει για το σήμερα που τη βρίσκει να συνεχίζει τη μεγάλη μάχη της αποκατάστασης της εικόνας πριν και μετά την επίθεση είναι ενδεικτική του μαρτυρίου της. Η ξανθιά κοπέλα υπέστη εγκαύματα στο 93% του προσώπου της από το βιτριόλι που δέχτηκε και πλέον το κεφάλι της είναι καλυμμένο με γάζες στα σημεία που εξέχουν είναι παραμορφωμένα από την αρρωστημένη επίθεση της γυναίκας που την έβαλε στο στόχαστρο.

Δίπλα της όλο αυτό το διάστημα βρίσκονται οι στενοί συγγενείς της που προσπαθούν να της δώσουν δύναμη και κουράγιο και για εκείνους όμως είναι ένας καθημερινός γολγοθάς. Το παιδί τους δεν θα γίνει ποτέ αυτό που ήταν. Ήταν 20 μαΐου του 2020 όταν η ανυποψίαστη Ιωάννα έφτανε στη δουλειά της. Εκεί της είχε στήσει ενέδρα η 35χρονη που της έριξε το καυστικό υγρό. Η διαφυγή της μεταξύ καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας που βοήθησαν την αστυνομία να φτάσει στα ίχνη της.

Ο δικηγόρος της τότε είχε περιγράψει στο λαχνούς την πρώτη του συνάντηση με την 34χρονη. Τα χειρουργεία αρχίζουν να διαδέχονται το ένα το άλλο. Ακόμα και οι γιατροί που έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με δύσκολα περιστατικά εμφανίζονται συγκλονισμένοι.

Όλοι ζητούν την παραδειγματική τιμωρία 35χρονης γυναίκας που οργάνωσε και εκτέλεσε την επίθεση. Η δύσκολη καθημερινότητα της Ιωάννας συνεχίζεται με το βλέμμα σε αυτή τη φωτογραφία να συμπυκνώνει τον πόνο αλλά την οργή που αισθάνεται για την επίθεση που συντάραξε τη χώρα.

Πηγή βίντεο, megatv.com