Live News – Η Κατερίνα Παναγοπούλου έκανε την παρθενική εμφάνιση στο MEGA

Live News

"Tο MEGA ενισχύεται σε όλα τα επίπεδα" τόνισε ο Νίκος Ευαγγελάτος με αφορμή την έλευση της Κατερίνας Παναγοπούλου στο Μεγάλο Κανάλι.

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο βρέθηκε, το απόγευμα της Παρασκευής, η Κατερίνα Παναγοπούλου λεπτά πριν εκφωνήσει το πρώτο της κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο MEGA.

Η γοητευτική δημοσιογράφος, η οποία πήρε μεταγραφή από το STAR στο Μεγάλο Κανάλι, αναλαμβάνει από την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Τις υπόλοιπες ημέρες, βεβαίως, τα MEGA Γεγονότα παρουσιάζει η Ράνια Τζίμα.

Τα γεγονότα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Οι Ειδήσεις χωρίς φίλτρα και περιορισμούς. Το μαχητικό Ρεπορτάζ σε πρώτο πλάνο. Οι αναλύσεις, οι πληροφορίες, οι απόψεις σφαιρικά, αντικειμενικά, αξιόπιστα, έγκαιρα. Η μεγάλη δημοσιογραφική ομάδα του MEGA συνεχίζει με την ίδια μαχητικότητα, δυναμισμό και καθαρή ματιά να καταγράφει τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, να αναδεικνύει όλα όσα οι άλλοι δεν μπορούν να πουν, να δίνει έμφαση στον άνθρωπο, να μην αλλάζει χρώματα και γωνίες.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος, μέσα από το Live News, θέλησε να καλωσορίσει με χαμόγελο την Κατερίνα Παναγοπούλου στο δυναμικό του Μεγάλου Καναλιού. «Καλησπέρα, καλώς όρισες! Η κα. Κατερίνα Παναγοπούλου, από σήμερα και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA. Καλώς όρισες».

«Καλώς σας βρήκα, λοιπόν, όλους εδώ στο ΜEGA. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα είμαστε μαζί. Μάλιστα Νίκο σκεφτόμουν λίγο πριν ότι ήταν καλοκαίρι που συζητάγαμε και μου έλεγες για όλη αυτή την προσπάθεια που χτίζεται στο MEGA και δεν μεσολάβησε, παρά ενάμιση μήνας, είμαστε εδώ και τα λέμε ζωντανά στο στούντιο. Είμαι πολύ χαρούμενη» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Με τη σειρά του, ο Νίκος Ευαγγελάτος θέλησε να προσθέσει πως «είμαι και γω χαρούμενος και νομίζω όλοι, γιατί το MEGA ενισχύεται σε όλα τα επίπεδα. Στο επίπεδο της ενημέρωσης και η παρουσία της Κατερίνας θα βοηθήσει πάρα πολύ, στο επίπεδο της ψυχαγωγίας, κάθε μέρα προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Για εσάς και για εμάς γιατί σε εσάς δίνεται ένα καλύτερο κανάλι, σε εμάς η ικανοποίηση για ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

Αυτή, λοιπόν, ήταν και η παρθενική εμφάνιση της Κατερίνας Παναγοπούλου στο MEGA.