Live News – Ασύλληπτη χλιδή στο παλάτι του Πούτιν από παγοδρόμιο μέχρι στριπτιτζάδικο

Live News

Θεατρική αίθουσα 500 θέσεων, ειδική αίθουσα γεμάτη παιχνίδια και ένα μικρό καζίνο, θερμαινόμενη πισίνα αλλά και αίθουσα Pole dancing είναι μόνο μερικά από αυτά που έχει το παλάτι του Πούτιν.

Χτισμένο σε μια έκταση 8.000 στρεμμάτων, όπως παρουσιάστηκε στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί παλάτι που θυμίζει μάλιστα άλλες εποχές. Η έκταση στην οποία βρίσκεται ανήκει σε ζώνη απαγόρευσης εναέριων πτήσεων καθώς ανήκει στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας.

Το μεγαλόπρεπο παλάτι κόστισε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια και πέραν των πολυτελών υπνοδωματίων και των εσωτερικών και εξωτερικών πισινών που διαθέτει και δικό του λιμάνι για mega yacht το οποιο μάλιστα συνδέεται και με υπόγει τούνελ με το κύριο κτίσμα.

Οι εικόνες απίστευτης χλιδής του βασιλικού παλατιού του Βλαδιμίρ Πούτιν ήρθαν στην δημοσιότητα από την ομάδα του Αλεξέι Ναβάλνι, του ηγέτη της Ρωσικής αντιπολίτευσης ο οποίος κατάφερε να ανακαλύψει τα αρχιτεκτονικά σχέδια του παλατιού.

“Γειά σας είμαι ο Ναβάλνι. Σκεφτήκαμε αυτή την έρευνα όταν ήμουν στο νοσοκομείο και αμέσως συμφωνήσαμε οτι θα το δημοσιεύαμε μόλις θα γυρνούσα στη Ρωσία. Αυτό γιατί δεν θέλαμε να θεωρήσει το άτομο που πρωταγωνιστεί σε αυτό το βίντεο οτι τον φοβόμαστε. ”

Η ομάδα του Ναβάνλι έφτασε στα αρχιτεκτονικά σχέδια καθώς μετά τα κατασκευαστικά λάθη που έγιναν πολλοί εργάτες αναμείχθηκαν στην ανακατασκευή του και έτσι διέρρευσαν πολλές λεπτομέρειες.

Το βίντεο με την ψηφιακή περιήγηση στο παλάτι του Πούτιν συγκέντρωσε πάνω από 20 εκατομμύρια προβολές σε λιγότερο από ένα 24 ωρο.

Πηγή: megatv.com,