Live News: Αποκάλυψη για «αντλία που χάνει νερό» στο Allou! Fun Park

Live News

Όσα παρουσιάστηκαν στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησαν, το απόγευμα της Τετάρτης, συγγενείς των 4 τραυματισμένων παιδιών αλλά και η υπεύθυνη του Allou Fun Park με τις έρευνες να συνεχίζονται για να πέσει άπλετο φως στα όσα έγιναν και να διαπιστωθεί ποιοι είναι εκείνοι που ευθύνονται.

Χθες το βράδυ. Στο μεγαλύτερο λούνα παρκ της Aττικής. Με τους 4 φίλους να μπαίνουν σε αυτό το παιχνίδι και να κάθονται στο ίδιο βαγόνι… Λίγο πριν το τέλος, μετά από την κατηφόρα και οι 4 εκσφενδονίζονται και καταλήγουν τραυματισμένοι στον περιβάλλοντα χώρο, με τους ίδιους και στενούς συγγενείς τους να υποστηρίζουν ότι το βαγόνι εκτροχιάστηκε και τη διοίκηση του Allou Fun Park να τους διαψεύδει και να μιλάει για ένα ατύχημα στο οποίο η εταιρεία δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη, όπως επισημαίνεται.

«Δεν υπήρξε κανένας εκτροχιασμός βαγονιού στο παιχνίδι, ενώ η στάθμη νερού που αναφέρθηκε και αυτή ότι δεν ήταν επαρκής, ήταν απόλυτα επαρκής. Η λειτουργία του παιχνιδιού ήταν καθόλα ασφαλής», δήλωσε η υπεύθυνη του λούνα παρκ στο Live News. «Ο γιος μου είπε “μπαμπά, δεν είχε φρένα, δεν φρενάρισε καθόλου και στην απότομη δεξιά, άντε γεια, δεν ξέρω μου λέει, δεν θυμάμαι, με ξύπνησαν σε κάτι λάσπες», δήλωσε στο MEGA πατέρας ενός από τους τραυματίες.

Το ατύχημα σημειώνεται αργά χθες το βράδυ και στο λούνα παρκ επικρατεί πανδαιμόνιο. Μία κοπέλα 21ος ετών νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην εντατική με σπασμένα πλευρά και θλάσεις στον πνεύμονα. Ένας 24χρονος στη χειρουργική του νοσοκομείου με σοβαρή κάκωση στη σπλήνα. Η τρίτη της παρέας παραμένει στη νευροχειρουργική κλινική με θλάση στον αγκώνα και διάσειση, ενώ πιο ελαφρά τραυματίστηκε ο τέταρτος νεαρός που έκανε 12 ράμματα στο κεφάλι και ήταν ο μοναδικός από τα 4 παιδιά που μίλησε για το ατύχημα στην κάμερα.

Ο μηχανολόγος – μηχανικός Γιώργος Καραμέρης μίλησε στο Live News και επιχείρησε να ρίξει φως στα αίτια του ατυχήματος. «Το νερό προφανώς χρησιμοποιείται σαν επιβραδυντικό σημείο. Παρακολουθώντας τα βίντεο μου έκανε εντύπωση ότι αυτό το βαγόνι έχει μόνιμη αγκίστρωση από κάτω, που σημαίνει ότι αυτό δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει. Από τη στιγμή που δεν λειτούργησε σωστά η αντλία σημαίνει ότι έχω χαμηλή πίεση στο κύκλωμα. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει ένα ασφαλιστικό που να ενημερώνει ότι έχω χαμηλή πίεση;», ήταν κάποια από τα ερωτήματα που έθεσε ο κος Καραμέρης.