Live News – Από το FB ξεκίνησαν όλα για τον ξυλοδαρμό της 13χρονης μαθήτριας

Live News

"Θύελλα" στη Λαμία παρουσιάστηκε στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο παρουσιάστηκε, το απόγευμα της Πέμπτης, πως στον απόηχο του άγριου ξυλοδαρμού της από τρεις μαθήτριες μεγαλύτερης ηλικίας, η 13χρονη που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Λαμίας προσπαθεί να αναρρώσει στο σπίτι της και οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, συμπληρώνουν το παζλ των όσων έγιναν πριν από το επεισόδιο.

Όα ξεκίνησαν από το Facebook και τις υποτιμητικές αναρτήσεις για την 13χρονη από τις κοπέλες που της επιτέθηκαν. Η μαθήτρια της Α’ Γυμνασίου έκανε λόγο για ένα συστηματικό bulling σε βάρος της το τελευταίο διάστημα που την ώθησε να ζητήσει το λόγο . Αυτό έγινε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας με την άτυχη μαθήτρια να καταλήγει τραυματισμένη σε νοσοκομείο.

Όπως φέρεται να υποστήριξε η 13χρονη, οι δράστιδες την προσέβαλαν συστηματικά για την εμφάνιση και τη συμπεριφορά της. Το βράδυ του επεισοδίου, αν και αρχικά φάνηκε ότι υπήρχε διάθεση συμβιβασμού, τα πράγματα ξέφυγαν.

Ενώ οι δύο πλευρές αναμένεται να βρεθούν το επόμενο διάστημα στις αίθουσες των δικαστηρίων μετά τις μηνύσεις που αντάλλαξαν, η οικογένεια της 13χρονης δείχνει διάθεση να ρίξει τους τόνους.

Οι σκληρές εικόνες της επίθεσης, συνεχίζουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας, με τους συμμαθητές των παιδιών να προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν πως έφτασαν τα πράγματα σε αυτό το σημείο.

Οι τρεις κοπέλες που κατηγορούνται για την επίθεση τηρούν σιγή ιχθύος και επιφυλάσσονται να απαντήσουν το επόμενο διάστημα όταν καταλαγιάσει ο θόρυβος της επίθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, οι διάλογοι της 13χρονης με τις κοπέλες που της επιτέθηκαν είναι διάλογοι με βαρύ υβρεολόγιο ανάμεσα στα κορίτσια, και άσχημους χαρακτηρισμούς. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται στην υπόθεση, εκτιμούν ότι ίσως υπάρχουν και απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η 13χρονη από την 16χρονη, κυρίως.

Πριν λίγη ώρα έφτασαν στη ΓΑΔ Φθιώτιδας η μητέρα και η αδερφή της 13χρονης, οι οποίες θέλησαν να κάνουν συμπληρωματική κατάθεση καθώς μπήκαν στα προφίλ της 13χρονης στα κοινωνικά δίκτυα και είδαν τα σχετικά μηνύματα.