Λίστα Σπαλιάρα: Οι διάσημες γυναίκες του άοκνου εραστή

Ποια γνωστά κορίτσια είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν λίγο καλύτερα;

Μπαίνουμε αισίως στην τρίτη εβδομάδα Γιάννη Σπαλιάρα, καθώς ο θόρυβος που προκάλεσε η δήλωσή του για τις 4.000 κοπέλες με τις οποίες έχει κάνει έρωτα, όχι μόνο δεν λέει να κοπάσει αλλά έρχονται στην επιφάνεια και νέα πιπεράτα στοιχεία.

Γιάννης Σπαλιάρας: Σε ποιο απίθανο σημείο του πλανήτη έχει κάνει σεξ;

Τι θα λέγατε να γνωρίσουμε κάποιο από τα 4.000 κορίτσια που είχαν την τιμή να ζήσουν μερικές στιγμές με το φαινόμενο Σπαλιάρας; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Βίτσα στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα της χθεσινής Κυριακής, η Γιάννα Πολιάκου, η Διονυσία Κουκίου, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου και η Τάμτα Μαστοράκη είναι μερικές μόνο από τις σχέσεις του ηθοποιού που ανά καιρούς είδαν το φως της δημοσιότητας. 

Κατά τα μέσα της δεκαετίας του '90 ο Γιάννης Σπαλιάρας έζησε έναν δυνατό έρωτα που διήρκεσε αρκετούς μήνες με την Μπέττυ Μαγγίρα. Ήταν κατά τα πρώτα χρόνια της πορείας τους στον χώρο. Οι φήμες φυσικά δεν σταματούν εδώ αφού πολλά όμορφα κορίτσια της σόουμπιζ του τότε και του σήμερα υπο΄τιθεται ότι είχαν κάτι περισσότερο από φλερτ μαζί του.

Αλήθεια ή όχι, πάντως έντονα λέγεται ότι η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Θεοφανία Παπαθωμά, η Κορίνα Στεργιάδου, η Δήμητρα Ματσούκα και η Ευγενία Γκιζέλη είχαν μια έστω σύντομη σχέση με τον ηθοποιό-μοντέλο, που κέρδισε μέχρι και την καρδιά της Σέρβας Αναπληρωματικής Μις Κόσμος Sanja Papic.