Λιγοστοί φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην Τασσώ

Βίντεο: Δείτε τι δήλωσε η "άγνωστη" κόρη της.

Η Τασσώ έσβησε στα 91 της χρόνια προκαλώντας θλίψη στους Έλληνες. Πολλές φορές δεν παίζει ρόλο η προχωρημένει ηλικία που φεύγει ένας άνθρωπος αλλά το ότι συνειδητοποιείς πως ένα κεφάλαιο κλείνει. Και η Τασσώ είχε ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο δικό της, στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου.

Στην κηδεία της βρέθηκαν ο Κώστας Πρέκας, η Μέλπω Ζαρακώστα, ο Τρύφων Καράτζας, ο Σπύρος Μπιμπίλας και μερικοί ακόμη φίλοι της αείμνηστης Τασσώς Καββαδία. Πολύ συγκινημένη  ήταν η κόρη της ηθοποιού Ευγενία Σαλαπάτα, που παρόλο που ζει στην Αμερική, τον τελευταίο καιρό είχε έρθει στην Ελλάδα για να είναι στο πλευρό της μητέρας της.

Ως ηθοποιός ήταν παρούσα από τα πρώτα χρόνια της ελληνικής τηλεόρασης («Ο σπαγκοραμμένος» του Νίκου Μαστοράκη με τον Σταύρο Ξενίδης, «Ταβέρνα» με τον Παντελή Ζερβό κ.ά.) μέχρι σήμερα: («Ο χήρος, η χήρα και τα χειρότερα», «Παππούδες εν δράσει», «Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο», κ.ά.)

«Εγώ βλέπω χρωματιστά όνειρα από τότε ακόμη που οι ταινίες ήταν απρόμαυρες» είχε πει η Τασσώ Καββαδία παλιότερη συνέντευξή της.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των δικών της ανθρώπων.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο Tlife.