Light: Έτσι έγινε η προσαγωγή του – Όσα βρέθηκαν στην κατοχή του

Light

Όσα μεταδόθηκαν από το T-Live.

Καταγγελίες για παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοφορία και παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών απαγγέλθηκαν στον γνωστό τράπερ Light, ο οποίος, έπειτα από την προσαγωγή του, συνελήφθη κι οδηγήθηκε στην Ευελπίδων.

Η δημοσιογράφος του TLive, Ηρώ Καρυοφίλλη, μετέδωσε ρεπορτάζ για την προσαγωγή του τράπερ αναφέροντας πως χθες άρχισε να διαρρέεται ένα βίντεο στα μέσα με τον ίδιο να έχει τα όπλα επάνω στην ζώνη του και με πολύ συγκεκριμένες πληροφορίες για τον τύπο των όπλων. Αυτός που τα διέρρευσε γνώριζε πολλά στοιχεία και τα ψάχνει η Ασφάλεια. Χθες τα ξημερώματα οι αρχές τον βρήκαν στο Κολωνάκι κι ο Light είπε την δική του ιστορία, ότι ήταν σε μαγαζί στο Γκάζι και μοίραζε αυτόγραφα. Βρήκε τρία άτομα απέναντι του με τα όπλα και τους πλησίασε για να τους ρωτήσει και του είπαν πως είναι ψεύτικα και για ένα video clip. Στην συνέχεια ισχυρίστηκε ότι τους τα ζήτησε για να βγάλει κι ο ίδιος κάποια πλάνα.

Η ασφάλεια δεν το πιστεύει. Έγινε έρευνα και στο σπίτι του και στο αυτοκίνητό του κι υπήρχαν ηρεμιστικά χάπια χωρίς να υπάρχει ιατρική συνταγή. Αυτό είναι αυτόφωρη παράβαση. Υπήρχε τσεκούρι, ένας φάρος, 19.000 ευρώ και φυτική κάνναβη, όπως λέει ο ίδιος… Η έρευνα για τα όπλα, που το ένα από αυτά μοιάζει ότι έχει το εθνόσημο της αστυνομίας, συνεχίζεται.