Λιάνα Κανέλλη και Δημήτρης Οικονόμου έκαναν χαμό στον αέρα για το «πάμε να τους γαμ…ε»

Λιάνα Κανέλλη

"Απαγορεύεται να λέτε τέτοια πράγματα στην τηλεόραση", είπε έξαλλος ο Δημήτρης Οικονόμου και έκλεισε τη σύνδεση με την Λιάνα Κανέλλη.

Μεγάλος καβγάς που κατέληξε σε διακοπή της σύνδεσης συνέβη στην εκπομπή Σήμερα, όταν ο Δημήτρης Οικονόμου ζήτησε να περάσουν σε διαφημίσει μετά από μια φράση που μετέφερε η Λιάνα Κανέλλη στον αέρα. Η φράση ήταν από βίντεο που έχει «ανέβει» στα social media απ’ όσα έγιναν χθες στη Νέα Σμύρνη.

Στην αρχή κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η συζήτηση με την Λιάνα Κανέλλη θα οδηγούσε σε άγριο καυγά ανάμεσα στη βουλευτή του ΚΚΕ και τον παρουσιαστή της εκπομπής.

«Την εικόνα του αστυνομικού με το πιστόλι απέναντι στον λαό, την είδατε; Τους ξυλοδαρμούς και τους τραυματισμούς, τη γυναίκα του ένστολου Κασιδιάρη που την πλάκωσε στα χαστούκια την είδατε; Γιατί εγώ την είδα», είπε η Λιάνα Κανέλλη.

«Άρα φταίει η αστυνομία μας λέτε;» αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Για ποια αστυνομία μιλάμε και για ποιον εσωτερικό εχθρό μιλάμε;», συνέχισε η βουλευτής του ΚΚΕ.

«Εμείς σας ρωτήσαμε για τον ξυλαδαρμό αυτού του αστυνομικού, ο οποίος από θαύμα ζει τώρα», σχολίασε η παρουσιάστρια της εκπομπή  Μαρία Αναστασοπούλου, με τη Λιάνα Κανέλλη να της απαντά: «Ο ξυλοδαρμός του αστυνομικού είναι απαράδεκτος, είναι βάνδαλη ενέργεια. Είναι βία, είναι αποτρόπαιο. Θέλετε να το ακούσετε; Να σας το πω. Εγώ όμως θα ήθελα να πω και για τα άλλα αποτρόπαια και δεν τα βλέπω στην τηλεόραση.

Την έκφραση έχετε κουράγιο να την παίξετε και την παίρνω επάνω μου; Μιας ομάδας αστυνομικών που φωνάζει “πάμε να τους γαμή@@@με να τους σκοτώσουμε”. Γιατί εγώ το είδα και παίρνω την ευθύνη εδώ» ανέφερε η Λιάνα Κανέλλη και ο Δημήτρης Οικονόμου πήρε φωτιά.

«Αυτά δεν τα επιτρέπουμε εμείς στην εκπομπή. Όχι κυρία Κανέλλη, την ευθύνη την έχουμε εμείς εδώ και δεν σας επιτρέπουμε να μιλάτε έτσι. Δεν σας επιτρέπεται να μιλάτε έτσι, είστε βουλευτής. Να το πάρετε πίσω και να το ζητήσετε συγγνώμη από τον κόσμο γι’ αυτό που είπατε. Πρώτα θα πείτε συγγνώμη και μετά θα πείτε ό, τι θέλετε», είπε έξω φρενών ο δημοσιογράφος.

«Να ζητήσω συγγνώμη, δικιά μου είναι; Να ζητήσω συγγνώμη που τη μετέφερα» συνέχισε η Λιάνα Κανέλλη και ο Δημήτρης Οικονόμου έκλεισε τη σύνδεση.

Απίστευτος καβγάς στον αέρα του ΣΚΑΪ.