Λιάνα Κανέλλη για τις εκλογές: «Αυτοί που πήγαν για μπάνιο είναι αυτοί που την άλλη μέρα θα κάνουν κριτική»

Λιάνα Κανέλλη

"Θα γεμίζουν με μίσος, αηδία, απαξίωση και θα ρίχνουν νερό στον μύλο της ακροδεξιάς στο διαδίκτυο, βγάζοντας ο καθένας τα απωθημένα τους", σχολιάζει η Λιάνα Κανέλλη.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Οι Αταίριαστοι» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Λιάνα Κανέλλη. Η βουλευτής του ΚΚΕ εξέφρασε την άποψή της για το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιουνίου και δεν άφησε ασχολίαστο το τεράστιο ποσοστό της αποχής και εκείνους που προτίμησαν τις παραλίες αντί για την κάλπη.

«Όταν το 52% στην Αθήνα και το 48% σε ολόκληρη τη χώρα δεν έχει ψηφίσει, θα πρέπει να θυμηθούμε μία ρήση του Μπρεχτ: τα βάζουν με την πολιτική αυτοί που υποτάσσονται σε αυτήν», ανέφερε αρχικά η Λιάνα Κανέλλη.

«Όλοι αυτοί που πήγανε στο μπάνιο, στη θάλασσα, αδιαφόρησαν… είναι αυτοί που την άλλη μέρα θα κάνουν την κριτική, θα είναι και ανήσυχοι, θα σκοτίζονται πάρα πολύ για τους Σπαρτιάτες του Κασιδιάρη, θα κάνουν κουβέντα για τους βουλευτικούς μισθούς», επισήμανε η βουλευτής του ΚΚΕ αμέσως μετά.

«Θα γεμίζουν με μίσος, αηδία, απαξίωση και θα ρίχνουν νερό στον μύλο της ακροδεξιάς στο διαδίκτυο, βγάζοντας ο καθένας τα απωθημένα τους. Είναι οι ίδιοι που είναι υποταγμένοι στην πολιτική και βολεμένοι στη μιζέρια τους», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Λιάνα Κανέλλη.