Η Λιάνα Κανέλλη για τη μήνυση του Λαγού στην Τατιάνα Στεφανίδου [vid]

Λιάνα Κανέλλη

«Δεν χρειάζεται να είσαι Ηρακλής για να πνίξεις το φίδι του φασισμού»

Στην εκπομπή Tatiana Live μίλησε τηλεφωνικά η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη με αφορμή την μήνυση του υπόδικου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού στην Τατιάνα Στεφανίδου, αλλά και τα όσα διαδραματίστηκαν στο Α Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος.

[dfp_ads id=236982]

«Υπάρχει μια πραγματικότητα και με αυτή θα ήθελα να κλείσω, για νεότερες γενιές, για ανθρώπους που δεν έζησαν τη φρίκη του Ναζισμού, παρά μόνο τη διαβάζαν και την είδαν σε ταινίες, υπήρξε εν πολλοίς και μία αθωωτική προσέγγιση η οποία ήταν ας πούμε ανεκτή το ’12.

Όποιος εξακολουθεί να ψηφίζει πια αυτούς τους ανθρώπους, όποιος τους στηρίζει να κυκλοφορούν ελεύθεροι μετά παρέλευσης του 18μήνου, όποιος δεν βοηθάει για να αποδοθούν τα του Καίσαρος των Καίσαρι, έχω την εντύπωση ότι ειλικρινά και με το χέρι στην καρδιά μπορεί να έχει αύριο την τύχη του πρώτου προσφυγόπουλου. Πάρτε το απόφαση, ο φασισμός δεν πεθαίνει μόνος του. Να σκεφτεί ο καθένας να μη φοβηθεί γιατί δεν χρειάζεται να είσαι Ηρακλής για να πνίξεις το φίδι του φασισμού, χρειάζεται απλώς να είσαι άνθρωπος» ανέφερε χαρακτηριστικά η Λιάνα Κανέλη κλείνοντας την τοποθέτηση της.