Λιάγκας-Σταμάτη: Σχολιάζουν αν έκανε botox ο Σάκης!

Δείτε το βίντεο!

Ξεκινώντας την πάσα για το θέμα η Σάσα Σταμάτη ανέφερε πως προχθές έγινε το πάρτυ για τα 42α γενέθλια του Σάκη (στο οποίο δεν την κάλεσαν, όπως αποκάλυψε η ίδια) και στα πλάνα που είδε, ο Σάκης της φαινόταν λίγο πιο “τσιτωμένος” στο πρόσωπο από το κανονικό. “Μου κάνει ότι έχει τσιμπηθεί λίγο στο μέτωπο”, είπε και συμπλήρωσε: “Είναι πιο τσίτα και από την Κάτια”.

Παίρνοντας με τη σειρά του το λόγο, ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε: “Δεν ξέρω αν έχει κάνει botox, αλλά ένας σταρ σαν τον Σάκη έχει δικαίωμα να κάνει τέτοιες θεραπείες”.

Θέλοντας να κρατήσει τις ισορροπίες και αναλαμβάνοντας για μια ακόμη φορά “πυροσβεστικό” ρόλο, η Φαίη ανέφερε πως μπορεί όντως να είχε ξεκουραστεί και να ήταν ανανεωμένος ή μπορεί να κάνει οποιαδήποτε άλλη θεραπεία πέρα και από το botox. “Εσύ έχεις μάθει μόνο το botox”, είπε η Φαίη στην Σάσα και συμπλήρωσε: ”Υπάρχουν και άλλες ιατρικές μέθοδοι για ανανέωση που πολλές φορές έχουμε δείξει και εδώ. Δεν είναι μόνο το botox”.

Τέλος, πάντως, και αφού ακολούθησε το video με τις ευχές από όλους τους καλεσμένους, ο Γιώργος επισήμανε το εξής: “Είναι η κάμερα και τα φώτα τόσο έντονα το βράδυ στο video και τους κάνει να φαίνονται τόσο φωτεινοί. Μοιάζουν όλοι σαν να έχουν κάνει botox. Πράγμα που δεν μπορεί να έχει γίνει και να έκαναν όλοι botox».

Δείτε το βίντεο!