Λιάγκας – Σκορδά: Ξεπέρασε το 40% η τηλεθέαση του Πρωινού!

Αρκετά πίσω έμεινε η εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή - Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις

Αν κάποιος κοιτούσε τα νούμερα τηλεθέασης των πρωινών εκπομπών της χθεσινής Τρίτης, θα διαπίστωνε ότι είναι παρόμοια με αυτά των πρώτων ημερών της μάχης μεταξύ Μάρκου Σεφερλή και Γιώργου Λιάγκα – Φαίης Σκορδά, αλλά αντιστρόφως ανάλογα. Ο Γιώργος και η Φαίη δείχνουν τις τελευταίες μέρες να έχουν ανατρέψει πλήρως το αποτέλεσμα της μονομαχίας υπέρ τους, σημειώνοντας νούμερα που πλέον κινούνται πάνω και από το 40%.

Αναλυτικότερα, στο γενικό σύνολο τηλεθέασης το «Mega με μία» σημείωσε 21,7%, με το «Πρωινό» να κλειδώνει στο 33,7%. Το δυναμικό κοινό, που μέχρι πρότινος ήταν το δυνατό χαρτί του Μάρκου Σεφερλή, χθες παραδόθηκε άνευ όρων στο ζεύγος Λιάγκα – Σκορδά που σκαρφάλωσε στο 36,4%, αφήνοντας για το Mega το 22,7% των τηλεθεατών ηλικίας 15-44.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στο διάστημα 10:00 – 11:30, το «Πρωινό» κατέγραψε στο δυναμικό, ανά μισάωρο: 39,9% – 44,4% – 39,4%. Στο πρώτο ημίωρο ο Μάρκος καθηλώθηκε στο 12,4%, ενώ την ίδια ώρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή συγκέντρωνε το 19,6% του κοινού.

Ποια θα είναι η εξέλιξη στο μέλλον της μάχης των δύο αντιπάλων κανείς δεν μπορεί να ξέρει, ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μετά το πρώτο σοκ από τα 60άρια του Μάρκου Σεφερλή, προσαρμόστηκαν γρήγορα στα νέα δεδομένα. Με άμεσες και διακριτικές κινήσεις κατάφεραν να περάσουν πάλι μπροστά και να βάλουν πλώρη για την πρωτιά που επιθυμούν να έχουν για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις της τηλεθέασης