Λιάγκας – Σκορδά – Τσιμτσιλή: «Παίζουν» με την τηλεθέαση της πρωινής ζώνης

Στο κόκκινο οι δύο εκπομπές - Αγώνας επιβίωσης για τους υπόλοιπους

Συναγερμός σήμανε στα μηχανάκια μέτρησης τηλεθέασης της Nielsen το πρωί της Πέμπτης, καθώς χτύπησαν κόκκινο σε αρκετά τέταρτα. Δύο εκπομπές ήταν αυτές που τρέλαναν τους μετρητές, ενώ πολλές έδωσαν μεγάλο αγώνα για να κρατηθούν ζωντανές στην τηλεοπτική αρένα.

Συγκεκριμένα, στο σύνολο της ημέρας, μόνο δύο φορές διακρίνουμε στους πίνακες τηλεθέασης νούμερα που αγγίζουν το 40%: στη μία περίπτωση, μεταξύ 09:00 – 10:00, όταν το νεανικό κοινό επέλεξε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Δήμο Βερύκιο σε ποσοστό 40,8% και στην δεύτερη περίπτωση μεταξύ 11:00 – 11:30 όταν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά χτύπησαν 40% στο σύνολο. Με δεδομένο ότι έχουμε έξι πολύ πρωινές εκπομπές και έξι που ξεκινούν αργότερα, τα σχόλια είναι περιττά για όποιον καταφέρνει να σκαρφαλώνει τόσο ψηλά. Οι τηλεθεατές μιλούν και τα μηνύματα που στέλνουν είναι σαφή.

Κατά τ’ άλλα, ο Γιώργος Παπαδάκης παραμένει άρχοντας στην πρωινή ενημέρωση με διαφορά από τους υπόλοιπους, η Χριστίνα Λαμπίρη παρουσιάζει εντυπωσιακή άνοδο -ειδικά στο νεανικό κοινό- και η Ζήνα Κουτσελίνη έχει σχεδόν διπλασιάσει τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων